Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ξεκινούν από κοινού αυτοψίες δήμος και ΣΚΕΑΝΑ για τα τραπεζοκαθίσματα

Σε αυτοψία από κοινού, σε κάθε γειτονιά της Πάτρας, θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα  η δημοτική αρχή και το προεδρείο του ΣΚΕΑΝΑ.

Μιλάμε ασφαλώς για το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων και την παραχώρηση μεγαλύτερων  κοινόχρηστων χώρων στα μαγαζιά, έτσι να μπορέσουν να είναι βιώσιμα, με βάση τους όρους και τους κανόνες που ορίζει η αρμόδια επιτροπή των επιστημόνων.

Η αυτοψία θα ξεκινήσει όταν φτάσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας η αντίστοιχη ΚΥΑ στους δήμους που θα αναφέρεται με όλες τις λεπτομέρειες για το θέμα.

Μέχρι τώρα οι ρυθμίσεις που συμπεριλαμβάνονται σε αυτή δείχνουν να είναι ευνοϊκές για τα μεγάλα καταστήματα που έχουν χώρους, ενώ αντίθετα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στα μικρά μαγαζιά για να δουλέψουν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί για τις ρυθμίσεις αυτές πλέον δίνεται η δυνατότητα στα καταστήματα που έχουν χώρους να δουλέψουν, έστω και με το 70% ή το 80% της πληρότητας τους

Πολλά όμως θα εξαρτηθούν από τις ιδιαιτερότητες της κάθε γειτονιάς της Πάτρας. Κι αυτό το σκοπό θα έχουν οι αυτοψίες που θα διενεργηθούν από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Διονύση Πλέσσα, συνοδευόμενος από τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ.

Μέχρι ώρας η συνεργασία της εστίασης και της αρμόδιας αντιδημαρχίας είναι άριστη, ο δήμος δείχνει στην πράξη ότι θέλει να βοηθήσει και να διευκολύνει τα καταστήματα και αυτό φάνηκε μέσα από την συνάντηση που έγινε από τις δύο πλευρές το απόγευμα της Τετάρτης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων σε διάστημα σχεδόν τριών εβδομάδων ανακοίνωσε η Κίνα, ανακοινώνοντας χθες σχεδόν 16 νέα περιστατικά κορωνοϊού και ανησυχητική άνοδο των εισαγόμενων . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εξαπλώνονται με μεγάλη ταχύτητα οι διαδηλώσεις για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ από χέρια αστυνομικού, σχεδόν στο σύνολο της αμερικανικής Επικράτειας στις ΗΠΑ. . . .
LIFE STYLE

Ένας χρόνος πέρασε από το βράδυ της 30ης Μαΐου του 2019, μέρα που ο Κώστας Ευρυπιώτης «έφυγε» για πάντα από τη ζωή. Ο Κώστας Κόκλας, φίλος και συνεργάτης του ηθοποιού, θυμήθηκε το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση με την οποία απαιτεί την άμεση κάλυψη των ελλείψεων σε προσωπικό του Νοσοκομείου Πύργου εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Πύργου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Για ακόμα μια φορά έρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση με την οποία απαιτεί την άμεση κάλυψη των ελλείψεων σε προσωπικό του Νοσοκομείου Πύργου εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Πύργου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Για ακόμα μια φορά έρχεται στην επικαιρότ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάνω από ένα στα τέσσερα καταστήματα εστίασης και νυκτερινής διασκέδασης σε πανελλαδικό επίπεδο δε σήκωσε ρολά την πρώτη εβδομάδα επαναλειτουργίας τους, μετά την άρση της καραντίνας, με το πρόβλημα να
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην τοποθέτηση 81 ηλεκτρικών ποδηλάτων σε ειδικούς σταθμούς μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου προχωρά ο Δήμος Αγρινίου. Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υπέγραψε τη σχετική σύμβαση σύμφωνα με την
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search