Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ξεκινούν από κοινού αυτοψίες δήμος και ΣΚΕΑΝΑ για τα τραπεζοκαθίσματα

Σε αυτοψία από κοινού, σε κάθε γειτονιά της Πάτρας, θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα  η δημοτική αρχή και το προεδρείο του ΣΚΕΑΝΑ.

Μιλάμε ασφαλώς για το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων και την παραχώρηση μεγαλύτερων  κοινόχρηστων χώρων στα μαγαζιά, έτσι να μπορέσουν να είναι βιώσιμα, με βάση τους όρους και τους κανόνες που ορίζει η αρμόδια επιτροπή των επιστημόνων.

Η αυτοψία θα ξεκινήσει όταν φτάσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας η αντίστοιχη ΚΥΑ στους δήμους που θα αναφέρεται με όλες τις λεπτομέρειες για το θέμα.

Μέχρι τώρα οι ρυθμίσεις που συμπεριλαμβάνονται σε αυτή δείχνουν να είναι ευνοϊκές για τα μεγάλα καταστήματα που έχουν χώρους, ενώ αντίθετα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στα μικρά μαγαζιά για να δουλέψουν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί για τις ρυθμίσεις αυτές πλέον δίνεται η δυνατότητα στα καταστήματα που έχουν χώρους να δουλέψουν, έστω και με το 70% ή το 80% της πληρότητας τους

Πολλά όμως θα εξαρτηθούν από τις ιδιαιτερότητες της κάθε γειτονιάς της Πάτρας. Κι αυτό το σκοπό θα έχουν οι αυτοψίες που θα διενεργηθούν από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Διονύση Πλέσσα, συνοδευόμενος από τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ.

Μέχρι ώρας η συνεργασία της εστίασης και της αρμόδιας αντιδημαρχίας είναι άριστη, ο δήμος δείχνει στην πράξη ότι θέλει να βοηθήσει και να διευκολύνει τα καταστήματα και αυτό φάνηκε μέσα από την συνάντηση που έγινε από τις δύο πλευρές το απόγευμα της Τετάρτης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

φυγε σήμερα από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βασίλης Πάικος. Η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Ο Βασίλης Πάικος ήταν επί 25 χρόνια επικεφαλής της κυριακάτικης ΑΥΓΗΣ, . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την παροχή φορολογικών και άλλων κινήτρων για όσους Έλληνες του εξωτερικού και πολίτες άλλων χωρών θα επιλέξουν να εργαστούν με έδρα την Ελλάδα τα επόμενα χρόνια ανακοίνωσε ο πρωθυ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μια πολύ λιτή τελετή, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας covid-19, άναψε στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου, από την πλατεία Γεωργίου, ο Χρισ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απάντηση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη στον βουλευτή Αχαΐαςκ. Μάρκου «Με λύπη μου είδα την ανακοίνωση του Βουλευτή Αχαΐας κ. Μάρκου, με την οποία με κατηγόρησε για κάτι π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μια πολύ λιτή τελετή, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας covid-19, άναψε στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου, από την πλατεία Γεωργίου, ο Χριστουγεννιάτικος διάκο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απάντηση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη στον βουλευτή Αχαΐαςκ. Μάρκου «Με λύπη μου είδα την ανακοίνωση του Βουλευτή Αχαΐας κ. Μάρκου, με την οποία με κατηγόρησε για κάτι που δεν είπα και μάλι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Μαρινάκης περιφέρεται στον Νομό ως υπουργός και κάνει δηλώσεις. Μεταξύ αυτών σε συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Μπούρα, δήλωσε ότι η κυβέρνηση «ξανασκέφ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search