Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Μαραθώνιος Τεχνολογίας & Καινοτομίας για τα Ανοιχτά Δεδομένα»

To Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος» διοργανώνει στην Πάτρα, από τις 25 Μαΐου έως και 31 Μαΐου 2020, το μαραθώνιο τεχνολογίας και καινοτόμων ιδεών BOOST Hackathon, για την ανάπτυξη προγραμματιστικών εφαρμογών και ιδεών στους τομείς της Ανοικτής Κοινωνικής Καινοτομίας και Ανοικτών Δεδομένων, στο πλαίσιο υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση έργου OSIRIS στα πλαίσια του Προγράμματος Interreg Europe (https://www.interregeurope.eu/osiris/) και της πιλοτικής δράσης “BOOST - Boost Open Data usage at the Region of Western Greece”.

Την τρέχουσα εβδομάδα θα διοργανωθεί μια σειρά από Διαδικτυακά Σεμινάρια, Διαδικτυακές εκδηλώσεις (webinars, workshops και challenges), όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν, να γνωρίσουν και μάθουν για τις τεχνολογίες αξιοποίησης Ανοιχτών Δεδομένων, Ανάπτυξης καινοτόμων Εφαρμογών αλλά και Διαχείρισης Έργου και Καινοτομίας, ώστε να είναι έτοιμοι να υλοποιήσουν τις δικές τους επιχειρηματικές ιδέες.

Στο BOOST Hackathon μπορούν να συμμετέχουν φοιτητές, μηχανικοί, ερευνητές, προγραμματιστές, startuppers καθώς και οποιοσδήποτε θέλει να αποκτήσει νέες γνώσεις αλλά και να συμμετάσχει στην δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών και υπηρεσιών.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με κεντρικό σημείο αναφοράς το συν-δημιουργικό χώρο καινοτομίας και ανάπτυξης καινοτόμων ιδεών POS4Work Co-Working Space (Γούναρη 69, Πάτρα), αλλά και κυρίως μέσω της διαδικτυακής online συμμετοχής και παρακολούθησης.

Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει δωροεπιταγή 200€ και οι συμμετέχοντες θα υποστηριχθούν να αξιοποιήσουν επιχειρηματικά τις τεχνολογικές τους εφαρμογές, να περιγράψουν την Επιχειρηματική τους Ιδέα, να την μετασχηματίσουν σε πλήρες Business Plan και να διεκδικήσουν αρχική χρηματοδότηση για την start-up επιχείρησή τους.

Η συμμετοχή στο BOOST Hackathon είναι ελεύθερη και δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.gle/dQ179HZsTP7tmZNg7

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε και εδώ: https://www.facebook.com/events/190919015678805/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη δημοσιότητα έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τη λίστα με τα ΜΜΕ και τα ποσά που έλαβαν για την καμπάνια για τον κορωνοϊό. Στο briefing ο κ. Πέτσας είπε μεταξύ άλλων: Από την π . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζημιές άφησε πίσω της η κακοκαιρία που έπληξε την Κυριακή και τον νομό Αχαίας  Καλλιέργειες της Άρλας δυτικής Αχαΐας έχουν σύμφωνα με τις πληροφορίες τεράστια ζημιά. Οι καρποί "κά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άστατος είναι σήμερα ο καιρός και όπως φαίνεται θα χαλάσει περισσότερο τις επόμενες ώρες. Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες εκδηλώνονται τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 06 . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο επίσημος απολογισμός των κρουσμάτων του κορονοϊού στη Ρωσία, ο τέταρτος μεγαλύτερος στον κόσμο, αυξήθηκε σήμερα σε 687.862, αφού αξιωματούχοι ανέφεραν 6.611 νέες μολύνσεις τις τε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άστατος είναι σήμερα ο καιρός και όπως φαίνεται θα χαλάσει περισσότερο τις επόμενες ώρες. Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες εκδηλώνονται τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 06/07 σε αρκετές περιο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις μολότοφ πέταξαν το βράδυ της Κυριακής, άγνωστοι έξω από το 51ο δημοτικό σχολείο Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο από τις τρεις εξερράγησαν.  Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μέχρι και χθες βράδυ, ένα άτομο νοσηλευόταν διασωληνωμένο στο ΠΓΝΠ, αλλά σε σταθερή κατάσταση οι οποία δεν ενέπνεε ανησυχία. Αλλα τρία άτομα νοσηλεύονται επίσης χωρίς βαριά συμπτώματα. Τα αποτελέσματα
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search