Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Α. Φούρας κατηγορεί την υπουργό Πολιτισμού ότι βρίσκεται στην υπηρεσία σκοπιμοτήτων

Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη την οποία κατηγορεί ότι βρίσκεται σε υπηρεσία σκοπιμοτήτων με αφορμή την στάση που κρατάει απέναντι στον ΧΥΤΑ της Πάτρας, έκανε ο Ανδρέας Φούρας. Αναλυτικά ο τέως Δήμαρχος Πατρέων αναφέρει τα εξής:

«Λίνα Μενδώνη…. πρόσωπο παντός καιρού, αυτό που κάποτε λέγαμε και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ. Με την Άννα Παναγιωταρέα στο πλευρό της καταφέρνει να  κολυμπάει δεξιά  και αριστερά, να γίνεται η  εξ  απορρήτων της Παπαζώη, του Πάγκαλου, του  Βενιζέλου, του Γερουλάνου, του Τζαβάρα, του Παναγιωτόπουλου, του Τασούλα, να κερδίζει την εύνοια του  Μητσοτάκη και γίνεται υπουργός Πολιτισμού.

Η αξιοθαύμαστη προσαρμοστικότητα της και η πολιτική της διαδρομή φυσικά χεράκι, χεράκι με την κολλητή της Άννα, ελέγχοντας και καθοδηγώντας το δήθεν ανεξάρτητο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, δικαίως θα της έδιναν μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες. Από το 1996 μέχρι σήμερα 2020 ο πολιτισμός την υπηρετεί. Θα  αναρωτιέστε πως την θυμήθηκα σήμερα;

Μια πονεμένη ιστορία από τα παλιά. Το έτος 2009 έδωσε εντολή στο ΚΑΣ να μην επιτρέψει νέο κύτταρο στον ΧΥΤΑ της Πάτρας γιατί κάτι τέτοιο δημιουργούσε πρόβλημα, όπως διακήρυξε, στο γειτνιάζον Μυκηναϊκό νεκροταφείο της Πάτρας. Εμπόδισε με αυτόν τον τρόπο ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων της Πάτρας.

Τώρα 11 χρόνια μετά δεν την ενοχλεί ο ΧΥΤΑ και φυσικά ο αρχαιολογικός χώρος δεν αποτελεί πια λόγο παρέμβασης του ΚΑΣ. Τώρα δεν ενοχλείται ούτε αυτή ούτε το ΚΑΣ από όσα ενοχλούσαν το 2009.

Μενδώνη τότε Μενδώνη τώρα στην υπηρεσία σκοπιμοτήτων."

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Σε διετή φυλάκιση, καταδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καβάλας μία γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη που εμφανίζονταν ως ιατροδικαστής και γιατρός- εξωτερική συνεργάτης, του νοσοκομεί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Καραμπόλα οχημάτων σημειώθηκε πριν από λίγο στην Πάτρα.   Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο τροχαίο έχουν εμπλακεί πέντε οχήματα.   Το τροχαίο σημειώθηκε στη νέα εθνική οδ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πολυπρόσωπη αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «σπιράλ» επισκέφτηκε το Ακταίο, την Τετάρτη 6 Ιουλίου, και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αρμοδίως για τα προβλήματα που αντιμετω . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στήριξη του αγροτικού εισοδήματος αλλά και κάλυψη των αναγκών της χώρας σε οινόπνευμα από την ενεργοποίηση της διαδικασίας της απόσταξης κρίσης   Την πρόταση της Περιφέρειας Δυτι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Καραμπόλα οχημάτων σημειώθηκε πριν από λίγο στην Πάτρα.   Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο τροχαίο έχουν εμπλακεί πέντε οχήματα.   Το τροχαίο σημειώθηκε στη νέα εθνική οδό Πατρών - Αθηνών στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πολυπρόσωπη αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «σπιράλ» επισκέφτηκε το Ακταίο, την Τετάρτη 6 Ιουλίου, και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αρμοδίως για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Φωτια εχει ξεσπάσει το μεσημερι της Τρίτης σε ξυλουργικό εργαστήρι στην οδό Εύβοιας. Τέσσερα οχήματα με οκτών άνδρες, επιχειρούν την κατάσβεσή της.      Σύμφωνα με πληροφορίες  καίγεται πριονίδι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search