Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Περιφέρεια κλείνει την επικίνδυνη γέφυρα στην Καλόγρια

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Περιφέρειας στις καταγγελίες που έγιναν για την επικίνδυνη γέφυρα στην Καλόγρια με τα σοβαρά προβλήματα στατικότητας.  

 

Η Περιφέρεια έχει εγκρίνει κονδύλι 300.000 ευρώ για το έργο της αποκατάστασης και περιμένουμε 1,5 χρόνο τη μελέτη που είναι αρμοδιότητα του δήμου Δυτικής Αχαϊας», ενημέρωσε. Όμως επειδή η μελέτη καθυστερεί και για να μην θρηνήσουμε θύματα η γέφυρα θα κλείσει ώστε να μην καθίσταται επικίνδυνη η διέλευση. Κάτι που θα γίνει σε συνεννόηση με τον δήμο δυτικής Αχαΐας και τις αρμόδιες αρχές, ώστε να μπορεί να διασφαλιστεί από άλλο δρόμο η πρόσβαση στη θάλασσα!

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ή το αργότερο αύριο, θα καταβληθεί σε περισσότερους από 200.000 ελεύθερους επαγγελματίες η αποζημίωση ειδικού σκοπού που δικαιούνται για τον Μάιο, ενώ περιλαμβάνονται επιπλέ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Παράταση της αγωνίας για την τύη του μνημείου της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, καθώς το τουρκικό ανώτατο δικαστήριο ανακοίνωσε ότι θα εκδώσει την απόφασή του σε 15 ημέρες.Σύ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον κ. Μητσοτάκη για «ασυνεννοησία» και «έλλειψη σχεδιασμού στην επανέναρξη του τουρισμού» εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Oι δημοτικοί σύμβουλοι, που έχουμε εκλεγεί με τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Πάτρας, ζητούν την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα το Νομοσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με γνώμονα την προσφορά νέων ευκαιριών και προοπτικών ανάπτυξης τόσο στον Λιμένα Πατρών όσο και στην ευρύτερη περιοχή, υπεγράφη σήμερα (02/07) μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της ΔΕΠΑ, του ΔΕΣΦΑ και του Ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένων και ειδικών τροχονομικών ελέγχωναστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου –Ιωαννίνων, κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο 2020, στην Ιόνια Οδό,βεβ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο με τραυματισμούς σημειώθηκε σήμερα μετά τη 1 το μεσημέρι  στη Γούναρη και Σισίνη. ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο νεαρός οδηγός του δικύκλου και η νεαρή συνεπιβάτιδ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search