Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Περιφέρεια κλείνει την επικίνδυνη γέφυρα στην Καλόγρια

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Περιφέρειας στις καταγγελίες που έγιναν για την επικίνδυνη γέφυρα στην Καλόγρια με τα σοβαρά προβλήματα στατικότητας.  

 

Η Περιφέρεια έχει εγκρίνει κονδύλι 300.000 ευρώ για το έργο της αποκατάστασης και περιμένουμε 1,5 χρόνο τη μελέτη που είναι αρμοδιότητα του δήμου Δυτικής Αχαϊας», ενημέρωσε. Όμως επειδή η μελέτη καθυστερεί και για να μην θρηνήσουμε θύματα η γέφυρα θα κλείσει ώστε να μην καθίσταται επικίνδυνη η διέλευση. Κάτι που θα γίνει σε συνεννόηση με τον δήμο δυτικής Αχαΐας και τις αρμόδιες αρχές, ώστε να μπορεί να διασφαλιστεί από άλλο δρόμο η πρόσβαση στη θάλασσα!

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κοινή δράση αναλαμβάνουν οι τοπικοί φορείς της Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με στόχο, όπως τονίσθηκε κατά την διάρκεια σύσκεψης υπό την προεδρ . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Μετά την προχωρημένη ηλικία, η σχιζοφρένεια είναι ο δεύτερος σημαντικότερος παράγοντας κινδύνου για θάνατο από Covid-19, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που για . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είμαστε πιστοί στη διαφάνεια, την επιστημονική τεκμηρίωση και την αλήθεια» υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κατά την τακτική ενημέρωση για την πανδημία και τους εμβο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Για το πως αναμένεται να εξελιχθεί η πανδημία στη χώρα μας, μίλησε στο MEGA, ο καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης. Ο κ. Σαρηγιάννη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κοινή δράση αναλαμβάνουν οι τοπικοί φορείς της Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με στόχο, όπως τονίσθηκε κατά την διάρκεια σύσκεψης υπό την προεδρία του περιφερειάρχη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η σημερινή (Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021) συνεδρίαση (με τηλεδιάσκεψη) του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά από απόφαση της Εισαγγελίας Πύργου παραπέμπεται σε δίκη  για ελεγχόμενες λέξεις (εξύβριση) σε βάρος εργαζόμενης του δήμου Πύργου ο πρ. αντιδήμαρχος Λάμπης Αριστειδόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search