Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Διοργανώνουν ημερίδα για την Κανακάρη και το κυκλοφοριακό

Συνεχίζουν τις παρεμβάσεις τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής κατοίκων για την Κανακάρη, στο πλαίσιο της στάσης στάσης αναμονής που τηρούν εδώ και καιρό , για την ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή μελέτη που πρόκειται να ολοκληρωθεί.

Συγκεκριμένα αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:


«Ημερίδα ενημέρωσης των Δημοτικών παραταξεων και φορεων για το θέμα των αντιδρομήσεων και των προβληματών του κυκλοφοριακού»

Η Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Επαγγελματιών,
οργανώνει Ημερίδα ενημέρωσης για το θέμα των αντιδρομήσεων των οδών Κανακάρη, Κορίνθου, και όσων άλλων απαιτηθεί.(Μαιζώνος Κωνσταντινουπόλεως και διπλής κατεύθυνσηςτης Αγίας Σοφίας)
που θα γίνει στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, αίθουσα «Αλέκα Σούλη»

την Τρίτη 09 Ιουνίου 2020 και ώρα 18:00 – 21:30 μ.μ.

Στην Ημερίδα καλούνται να συμμετέχουν και να εκθέσουν τις απόψεις, τις προτάσεις, τους προβληματισμούς τους οι:

Α) Δήμος Πατρέων, Πρόεδ. Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Δήμαρχος και Αντιδ. κ. Αναστασίου
Β) το σύνολο των Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου
Γ) Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας
Γ) Οι εμπλεκόμενοι και έχοντες λόγο φορείς της πόλης,
Δηλαδή οι: Αστικό ΚΤΕΛ, Εμπορικός Σύλλογος,  ΟΕΒΕΣΝΑ(ΤΑΞΙ), Μεταφορείς,ΤΕΕ, Επιμελητήριο, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, , Πολιτική Προστασία κ. Γυφτάκη, Τροχαία, ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική.
Για την αρτιότερη οργάνωση της Ημερίδας και λόγω του Κορονοϊού, η Συντονιστική Επιτροπή θα λάβει όλα τα προληπτικά μέτρα που απαιτούνται, όπως θα κρατηθούν αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, θα υπάρχουναντισηπτικά και γάντιαστην είσοδο της αίθουσας κ.τ.λ.

Για την Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων& Επαγγελματιών
Δημητρόπουλος Δημήτρης τ. Ν.
Πλέσσας Κωνσταντίνος
Δημητρόπουλος Φώτης τ. Ι.
Καραντζής Γιάννης
Γούβη Μαρία
Σαββόπουλος Αντρέας
Καλιακούδα Βάσω

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την προετοιμασία τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος συνεχίζουν οι ομάδες του NBA, με τη Λίγκα να ανακοινώνει τα φιλικά προετοιμασίας.Συγκεκριμένα, τα πρώτα ματς θα γίνουν στ . . .
LIFE STYLE

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα είναι παραγωγός ενός νέου σόου γνωριμιών για το Lifetime με τίτλο «Swipe Swap».Η ITV Entertainment, η οποία έχει την παραγωγή των σειρών «Love Island», «Qu . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Είναι επίσημο και η σχολή προπονητών για το UEFA C΄ θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας. Από 21 έως 25/7/2020 θα πραγματοποιηθεί η α΄ φάση σχολής προπονητών UEFA-C στην Πάτρα, σύμφων . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Κάθε χρόνο κατά μῆνα Ἰούλιο (πρῶτο Σαββατοκύριακο) τελοῦνται λαμπρές ἑορταστικές ἐκδηλώσεις, στήν Ζουμπάτα Πατρῶν, γενέτειρα τοῦ Ἐθνομάρτυρος Ἱεράρχου Γρηγορίου Δέρκων, ὁ ὁποῖος τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Κάθε χρόνο κατά μῆνα Ἰούλιο (πρῶτο Σαββατοκύριακο) τελοῦνται λαμπρές ἑορταστικές ἐκδηλώσεις, στήν Ζουμπάτα Πατρῶν, γενέτειρα τοῦ Ἐθνομάρτυρος Ἱεράρχου Γρηγορίου Δέρκων, ὁ ὁποῖος τό 1821, κρεμάστηκε ἀ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Όχημα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί στην Πατρών Πύργου στο ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής.   Eυτυχώς δεν τραυματίστηκε ο οδηγός, προκλήθηκαν μόνο κάποιες υλικές ζημιές στο όχημα.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής ΔιεύθυνσηςΔυτικής Ελλάδας σε θέματα ελευθερίας κίνησης των πολιτώνΗ Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύεισυνολι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search