Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οικονομική Αστυνομία: Όσα εντοπίστηκαν σε αποθήκη της Κάτω Αχαΐας

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εντοπίστηκε παράνομο εργαστήριο και αποθήκη απομιμητικών προϊόντων ένδυσης, όπως έγραψε χθες το tempo24

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση συνελήφθησαν (3) άτομα και κατασχέθηκαν (3.651) απομιμητικά είδη ένδυσης, (36.700) λογότυπα επωνύμων εταιρειών και (2) μηχανήματα εντύπωσης λογοτύπων

Παράνομο εργαστήριο κατασκευής και αποθήκευσης απομιμητικών ειδών ένδυσης, εντοπίστηκε χθες (Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020), σε περιοχή της Αχαΐας (σ.σ. Κάτω Αχαΐα) , στο πλαίσιο επιχείρησης της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν (3) άτομα (ημεδαπός και 2 αλλοδαποί). Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση- παραβάσεις της νομοθεσίας για τα εμπορικά σήματα, την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, του κώδικα μετανάστευσης & κοινωνικής ένταξης, καθώς και πλαστογραφία μετά χρήσεως.

Κατά τις αστυνομικές έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(3.651) επώνυμα είδη ένδυσης,

(36.700) λογότυπα επωνύμων εταιρειών,

(2.000) ετικέτες,

(2) μηχανήματα εντύπωσης λογοτύπων,

(6) κάμερες και καταγραφικό καθώς και

διάφορα έγγραφα, σημειώσεις και τιμολόγια.

Όπως προέκυψε από τη διερεύνηση της υπόθεσης τα παράνομα προϊόντα διακινούνταν σε τουριστικές κυρίως περιοχές της χώρας, ενώ εκτιμάται ότι το επιδιωκόμενο όφελος από την πώληση των παράνομων εμπορευμάτων υπερβαίνει το ποσό των 100.000 ευρώ.

Τα κατασχεμένα είδη ένδυσης και τα λογότυπα επωνύμων εταιρειών θα αποσταλούν για καταστροφή, με μέριμνα των δικαιούχων σηματούχων εταιρειών σε ιδιωτική εταιρεία ανακύκλωσης, ενώ τα κατασχεμένα μηχανήματα εντύπωσης λογοτύπων, οι κάμερες και το καταγραφικό θα αποσταλούν για φύλαξη στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (ΔΔΔΥ).

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο 33,2% στην εκτίμηση ψήφου κατέγραψε τη ΝΔ η Opinion Poll στη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Action 24. Στη μέτρηση αυτή, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στο 15,1% . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δραματικές στιγμές κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ο θάνατος της Μαλένας αλλά και οι ώρες που προηγήθηκαν όταν νοσηλευόταν στο «Ελπίδα» αναβίωσαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύσκεψη συντονισμού των συναρμόδιων υπηρεσιών για τον έλεγχο της αγοράς κρέατος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 υπό την προεδρία του Αντ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αφρικανική σκόνη έχει καλύψει όλη την έκταση της Αττικής. Το πέπλο αφρικανικής σκόνης που «πνίγει» τον αττικό ουρανό δημιουργεί ένα απόκοσμο σκηνικό. Αυτό που είχε ήδη δημ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δραματικές στιγμές κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ο θάνατος της Μαλένας αλλά και οι ώρες που προηγήθηκαν όταν νοσηλευόταν στο «Ελπίδα» αναβίωσαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου μέσα από τις μα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύσκεψη συντονισμού των συναρμόδιων υπηρεσιών για τον έλεγχο της αγοράς κρέατος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω εργασιών αντικατάστασης τμήματος του δικτύου του κεντρικού αγωγού ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ, την Πέμπτη 25 Απρίλη από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, σ
Image
Image

Search