Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έπαινος στο Ειδικό Σχολείο της Πάτρας σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης) Αχαΐας απέσπασε έπαινο στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό κατασκευής παιχνιδιού με την γλώσσα προγραμματισμού Scratch το σχολικό έτος 2019-2020.

To παιχνίδι που διακρίθηκε, έχει σαν τίτλο «Το κυνήγι των αριθμών» και σκοπό έχει να βοηθήσει τους μαθητές  να  μάθουν τους αριθμούς μέχρι το 10. Αυτό γίνεται με την βοήθεια οχημάτων της γης και του ουρανού.

Όλοι οι συντελεστές, εργάστηκαν με μεράκι ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις δυνατότητές τους. Η επιτυχία που ήρθε και τους έκανε περήφανους, αντανακλά τόσο την προσπάθεια των παιδιών όσο και την συλλογική δουλειά που γίνεται στο σχολείο.

Την δυναμική ομάδα των 11 μαθητών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αχαΐας,  Άννα-Μαρία,  Κων/νο, Κων/νο, Χριστίνα, Ζώη,  Αμαλία,  Χρήστο, Γεωργία, Χρήστο,  Ράνια,  Πηνελόπη  καθοδήγησαν οι εκπαιδευτικοί Αλεξανδρή Ελένη (Καλλιτεχνικών) και Τσορμπατζόγλου Γιώργος (πληροφορικός).

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί καταδικάσθηκε σήμερα σε φυλάκιση τριών ετών, ένα από τα οποία χωρίς αναστολή, για διαφθορά. Το δικαστήριο έκρινε τον Νικολά Σαρκοζί ένοχ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Η πολιτική κριτική είναι δεκτή και θεμιτή για το έργο και τις αποφάσεις μου στο υπουργείο Πολιτισμού. Έχω κάνει την αυτοκριτική μου για τους επικοινωνιακούς χειρισμούς μου. Ήταν α . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η έξοδος από την κρίση της πανδημίας είναι πια ορατή, αλλά το πόσο γρήγορα θα φτάσουμε εκεί, εξαρτάται από τα προσεκτικά βήματα τα οποία θα κάνουμε στην τελική ευθεία, γιατί έχουμε . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το ΔΣ της Π.Ε.Δ.Δ.Ε. στην τελευταία του συνεδρίαση συζήτησε και κατέληξε σε μια σειρά από επισημάνσεις που αφορούν την Κινητικότητα στους Ο.Τ.Α. Γνωρίζουμε όλοι ότι τα τελευταία χ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δια/Γ.Π. οικ. 12639/2021ΦΕΚ 793/Β/27-2-2021, οι Λαϊκές Αγορές οι οποίες ήταν σε αναστολή λειτουργίας για την ημέρα Σάββατο επαναλειτουργούν. Η Λαϊκή  Αγορά τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προγραμματισμένη συνάντηση στο Πανεπιστήμιο Πατρών, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος, με τον Πρύτανη κ. Χρήστο Μπούρα τη Δευτέρα 1η Μαρτί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Με διάβημά τους οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου και Σια Αναγνωστοπούλου τονίζουν: Τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα στα σωφρονιστικά καταστήματα ανά την χώρα αναδεικνύουν την κακή διαχείρ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search