Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σπαραγμός στην κηδεία του 16χρονου Βασίλη στο Μεσολόγγι

Ο επίλογος της τραγωδίας του θανάτου του Βασίλη, γράφτηκε σήμερα το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Μεσολογγίου. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 16χρονου που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το παλικάρι τους χάθηκε.

Από νωρίς συγγενείς, φίλοι, εκπρόσωποι φορέων και αρχών, οι Δήμαρχοι Αγρινίου και Μεσολογγίου Γιώργος Παπαναστασίου και Κώστας Λύρος είχαν κατακλύσει το χώρο έξω από τον Ναό για να πουν το τελευταίο αντίο στον Βασίλη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Πλούμης έχασε τη ζωή του, πέφτοντας το περασμένο Σάββατο, από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου της πολυκατοικίας, όπου διέμενε, στην Πλώσταινα Μεσολογγίου.

 

Στο μεταξύ, την Τετάρτη το πρωί, ολοκληρώθηκε η διαδικασία λήψης και μεταφοράς των οργάνων από τον 16χρονο.

Πιο συγκεκριμένα, οι γονείς του άτυχου ανήλικου, έδωσαν το πράσινο φως στους ιατρούς να προχωρήσουν στη διαδικασία δωρεάς οργάνων. Ο 16χρονος με τον θάνατο του δίνει ζωή σε πέντε συνολικά άτομα.

Σύμφωνα με δήλωση του Ανδρέα Ηλιάδη, Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια», το ήπαρ μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ οι νεφροί και οι κερατοειδείς σε νοσοκομεία των Αθηνών.

Στην εξόδιο ακολουθία πένθιμα παιάνιζε η φιλαρμονική ορχήστρα του μουσικού Συλλόγου “Ιωσήφ Ρωγών”.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search