Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Aίγιο: Δημοτικοί Σύμβουλοι απειλούν υπαλλήλους και τη Δημοτική Αρχή

Mε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή Αιγιάλειας αναφέρει ότι:

«Σχετικά με επιστολή που έστειλαν οι 22 Δημοτικοί Σύμβουλοι των παρατάξεων που επέλεξαν μονίμως να αντιπολιτεύονται τη Δημοτική Αρχή  προς τον Δήμαρχο, Δημοτικές Υπηρεσίες και Ελεγκτικά όργανα του Κράτους και με την οποία προκαταγγέλουν τους αρμοδίους υπαλλήλους, τους απειλούν (και τη Δημοτική Αρχή) αναφέροντας ότι αν δεν εξοφληθούν πιστωτές με σειρά έκδοσης των τιμολογίων θα διωχθούν για παράβαση καθήκοντος, η Δημοτική Αρχή επισημαίνει τα εξής : 

«Το είδαμε κι αυτό. Δημοτικοί σύμβουλοι της Αιγιάλειας ουσιαστικά ζητούν να μην πληρώνονται κατά προτεραιότητα οι ντόπιοι προμηθευτές (δηλαδή επαγγελματίες και μικροεπιχειρηματίες της Αιγιάλειας).

Το είδαμε κι αυτό. Δημοτικοί σύμβουλοι της Αιγιάλειας που μόλις πέρυσι τέτοια εποχή πνιγόταν στα σκουπίδια, να ζητούν να μην πληρώνονται κατά προτεραιότητα οι δαπάνες αποκομιδής και διαχείρισης των σκουπιδιών. 

Ζητούν δηλαδή να μην εξοφληθούν άμεσα οι ντόπιοι προμηθευτές και πιστωτές που καλύπτουν την καθημερινότητα αλλά και τα τιμολόγια για τα σκουπίδια. Επιδίωξη ο φόβος και έτσι να σταματήσει να λειτουργεί ο Δήμος και έτσι να ξαναγεμίσει η Αιγιάλεια με σκουπίδια. 

Δηλαδή, ζητούν να αφήσουμε τα σκουπίδια στους δρόμους και να πνιγεί και πάλι η Αιγιάλεια στα απορρίμματα . 

Βλέποντας ότι οι σχεδιασμοί της Δημοτικής Αρχής για τα σκουπίδια αποδίδουν, αναζητούν τρόπους να τους ακυρώσουν επικαλούμενοι τυπικότητες. 

Πόσο πιο κάτω πια; Να την πληρώσουν οι Αιγιαλείς επαγγελματίες, να πνιγεί η Αιγιάλεια στα σκουπίδια, για να ικανοποιήσουν οι δημοτικές παρατάξεις το αντιπολιτευτικό τους μένος. Τόσο τυφλωμένοι πια από αυτό το μένος, ώστε δεν ενδιαφέρονται για τίποτε; Ούτε καν για τους ντόπιους προμηθευτές, ούτε καν για την αποκομιδή των απορριμμάτων; 

Αλήθεια αυτοί που απειλούν όταν ήταν διοίκηση τι έκαναν;

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος δηλώνει για ακόμα μία φορά ότι δεν θα βάλει πάνω από το καλό του τόπου και των πολιτών καμία σκοπιμότητα και κανένα προσωπικό κόστος. 

Σε κάθε περίπτωση η Δημοτική Αρχή θα προσπαθεί μαζί με τους συνεργάτες και τους συμπολίτες και η πόλις να λειτουργήσει και η Αιγιάλεια να σταθεί στα πόδια της.

Ελπίζουμε επιτέλους, οι δημοτικές παρατάξεις που αντιπολιτεύονται τη Δημοτική Αρχή να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να σταματήσουν τον κατήφορο. Δεν είναι όλα για αντιπολίτευση. Πάνω απ’ όλα είναι το συμφέρον του τόπου και των συνδημοτών μας»». 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε σε μία περίοδο, κατά την οποία -θα έλεγα μ' έναν τίτλο- μπαίνει τέλος στην εποχή των δισταγμών», δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουρ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγκαινιάζεται την Τρίτη 11 Αυγούστου 7-10 το βράδυ η έκθεση «Μια θάλασσα μέσα μου…» στο Πολύεδρο. Ένα εικαστικό ταξίδι μέσα από το έργο εννέα καλλιτεχνών:Γραμματόπουλος Κώστας, Διο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μόλις 22 τα κρούσματα που “έδωσε” ο κορονοϊός τις τελευταίες 24 ώρες στις πύλες εισόδου της Ελλάδας. Τα υπόλοιπα 130 είναι “εγχώρια”, ενώ υπάρχει ακόμη ένας θάνατος. Συνολικά 211 ο . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Του Ιωάννη Μόσχου, ΑρχαιολόγουΜέρος Γ΄Κατά την πρώτη οθωμανοκρατία και έως την ενετική κατάκτηση η μονή του Γηροκομείου φαίνεται πως δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες και μάλισ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά 404 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας – μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης επιβλήθηκαν στη διάρκεια των 14.877 ελέγχων που πραγματοποίησαν χθες Παρασκευή οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση  Εκπροσώπων Εργαζομένων Κοινωφελούς Εργασίας Πολιτικά παιχνίδια διακρίσεις και ψεύτικες υποσχέσεις στις πλάτες εργαζομένων του Δήμου Πατρέων.Στα πλαίσια του διαρκούς αγώνα μας για εργασία,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκτροπή οχήματος σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κανελλοπούλου στο ύψος της ΝΕΟ Πατρών- Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες ΙΧ ανετράπη χωρίς ωστόσο να τραυματιστείο ο οδηγός, ο οποίος απεγκλωβίστ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search