Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κ. Αχαία: «Μάχη» της Π.Υ. με τις φλόγες - Υπό έλεγχο η φωτιά - Κάηκαν 60στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης

Νεό: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Κάτω Αχαία με την πυροσβεστική υπηρεσία να δίνει μάχη με επίγεια και εναέρια μέσα . Πιο συγκεκριμένα στην μάχη ρίχτηκαν 16 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα , 2 καναντέρ καθώς και 2 Πετζετέλ αποτέλεσμα λίγο μετά τις 16:30 η φωτιά να ελεγχθεί έχοντας κάψει 60 στέμματα αγροτοδασικής έκτασης. 

Νεότερη Ενημέρωση: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχειρηση κατάσβεσης της φωτιάς που εκδηλώθηκε στην Κάτω Αχαΐα. Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 20 άνδρες και 12 οχήματα, ενώ στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν 4 αεροσκάφη.

Πυρκαγιά που έχει πάρει διαστάσεις εκδηλώθηκε στην Κ. Αχαΐα. Η φωτιά ξεκίνησε από ξερόχορτα και καίει κοντά στο Τεχνικό Λύκειο. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τα σωματεία:  1) «Σύλλογος Σοκολατοριχτών Πάτρας» με διακριτικό τίτλο ‘‘Σοκολατορίχτες’’,  2) «Club Σοκολατοπόλεμος Πατρινού Καρναβαλιού» με διακριτικό τίτλο ‘‘Σοκολατομαχίες’’, . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε συλλήψεις και συνολικά οκτώ δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βίαστη Δυτική ΕλλάδαΑπό τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με μεγάλη θλίψη  αποχαιρέτα τη συνάδελφο  νηπιαγωγό Κοτσίρη Χριστίνα. Η Χριστίνα υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο 16 Ν/Γ Πατρών. Όλοι α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από σήμερα και για 4 ημέρες (μέχρι και την Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου), στον φιλόξενο χώρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, θα διεξαχθεί η καθιερωμένη ετήσια δωροέκθεση από το «Άλμα Ζωής . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με μεγάλη θλίψη  αποχαιρέτα τη συνάδελφο  νηπιαγωγό Κοτσίρη Χριστίνα. Η Χριστίνα υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο 16 Ν/Γ Πατρών. Όλοι αυτοί  που είχαν την
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από σήμερα και για 4 ημέρες (μέχρι και την Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου), στον φιλόξενο χώρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, θα διεξαχθεί η καθιερωμένη ετήσια δωροέκθεση από το «Άλμα Ζωής Πάτρας». Μία πρωτοβο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, το Π
Image
Image

Search