Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κ. Αχαία: «Μάχη» της Π.Υ. με τις φλόγες - Υπό έλεγχο η φωτιά - Κάηκαν 60στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης

Νεό: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Κάτω Αχαία με την πυροσβεστική υπηρεσία να δίνει μάχη με επίγεια και εναέρια μέσα . Πιο συγκεκριμένα στην μάχη ρίχτηκαν 16 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα , 2 καναντέρ καθώς και 2 Πετζετέλ αποτέλεσμα λίγο μετά τις 16:30 η φωτιά να ελεγχθεί έχοντας κάψει 60 στέμματα αγροτοδασικής έκτασης. 

Νεότερη Ενημέρωση: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχειρηση κατάσβεσης της φωτιάς που εκδηλώθηκε στην Κάτω Αχαΐα. Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 20 άνδρες και 12 οχήματα, ενώ στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν 4 αεροσκάφη.

Πυρκαγιά που έχει πάρει διαστάσεις εκδηλώθηκε στην Κ. Αχαΐα. Η φωτιά ξεκίνησε από ξερόχορτα και καίει κοντά στο Τεχνικό Λύκειο. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε 6.257 έφθασαν οι αιτήσεις από πληττόμενους δανειολήπτες, για την επιδότηση του δανείου τους στην πρώτη κατοικία, κάτι που αναδεικνύει την επιτυχία του προγράμματος «Γέφυρα», σύμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ξαναχτύπησε ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος καθώς με αφορμή την υποχρεωτική χρήση μάσκας στους περισσότερους κλειστούς χώρους, χαρακτηρίζει τη μάσκα ως «εργαλείο του δ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη νέα εφαρμογή για τα άυλα παραπεμπτικά ιατρικών εξετάσεων, που στόχο έχει τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και την απλοποίηση των διαδικασιών παρουσίασαν σήμερα στον Πρ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

  Στην Επίδαυρο «πετούν» την Παρασκευή 7 και το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Αυγούστου οι «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ξαναχτύπησε ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος καθώς με αφορμή την υποχρεωτική χρήση μάσκας στους περισσότερους κλειστούς χώρους, χαρακτηρίζει τη μάσκα ως «εργαλείο του διαβόλου» και προτρέπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε η πεποίθησή μου ότι ζούμε σε μια χώρα που χωρίζεται σε πολίτες και δημόσιους υπαλλήλους, ξεκίνησα τη μέρα μου πηγαίνοντας το πρωί στο φούρνο για ψωμί, με τη μασκούλα μο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αγωνία της ανεύρεσης αίματος ώστε να καταστεί δυνατή η σωτήρια μετάγγισή τους ζουν 200 ασθενείς της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του ΠΓΝΠ. Πρόβλημα που προκύπτει σε τακτά χρονικά διαστήματα κα
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search