Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δ.Ελλάδα -Πρωτιά για 7η φορά στις εκλογές για τον Βασίλη Φερτάκη !

Εκλογές στο  Σωματείο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων πραγματοποιήθηκαν στις 6 και 7 Ιουλίου 2020.

Στις εκλογές συμμετείχαν πέντε  ψηφοδέλτια  συνδικαλιστικων παρατάξεων.

Η συνδικαλιστικη παραταξη Ενιαίο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο Πυροσβεστών κέρδισε ξανα τις εκλογές με αυτοδυναμία και ποσοστό  53% με πρώτο σε σταυρούς τον Πρόεδρο εδώ και έξι φορές Βασίλης Φερτάκη, με τους συναδέλφους του να επικυρώνουν για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του !

Πρόκειται για την εβδομη συνεχόμενη αυτοδυναμία του ψηφοδελτίου αλλά και την έβδομη συνεχόμενη θητεια του Βασίλη Φερτάκη και πρωτιά σε σταυρους μεταξύ όλων των υποψηφίων και στα πέντε ψηφοδέλτια τόσο για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης όσο και για το Πανελλήνιο Όργανο, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πυροσβεστών! 

Επτά συνεχόμενες φορές για τον Βασίλη Φερτάκη , διπλή πρωτιά σε σταυρούς και αυτοδυναμία ταυτόχρονα! Ο Βασίλης Φερτάκης πήρε την στήριξη των συναδέλφων του οι οποίοι αναγνωρίσαν για ακόμη μια φορά τους συνεχείς αγώνες του. Ο ίδιος παλέύει καθημερινά για την ανάδειξη του συνόλου των εργασιακών και οικονοµικών προβληµάτων που αντιµετωπί- ζουν οι Πυροσβεστες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα ρεσιτάλ για φωνή και κλασική κιθάρα με σημείο αναφοράς τα ταξίδια που κάνει ο καθένας στο διάβα του. Ταξίδια του νου και της ψυχής, περιπλανήσεις σε θάλασσες και χώρες μακρινές . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμος Πατρέων και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας (ΚΕΔΗΠ) στο πλαίσιο του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού που υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου SPARC κ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το νησί της Χάλκης θα επισκεφτεί την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις 10:30, ο κ. Μητσοτάκης θα παρευρεθεί στην τελετή εγκαινίων του Νέου Περιφερειακού Πολυδύναμου Ιατρείου του ν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κανένα κρούσμα κορονοϊού δεν έχει περάσει μέχρι στιγμής από τις πύλες εισόδου του αεροδρομίου του Αράξου. Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη του πολιτικού αεροδρομίου του Αράξου Γιώργο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κανένα κρούσμα κορονοϊού δεν έχει περάσει μέχρι στιγμής από τις πύλες εισόδου του αεροδρομίου του Αράξου. Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη του πολιτικού αεροδρομίου του Αράξου Γιώργο Γκουβίτσα, καθημεριν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.Στο πλαίσιο αυτό χθες, Τρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινούν από σήμερα οι θρησκευτικές εκδηλώσεις εν όψει της δεσποτικής εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.Στην Πάτρα πανηγυρίζει με τη δέουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα ο ιστορικός Ιερός Ναός του Παντο
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search