Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ο Νίκος Μοίραλης κατά της δημοτικής αρχής για το Εργατικό Κέντρο

«Κανένα δικαίωμα δεν είναι «υπέρτερο» των άλλων και πρέπει να υπάρχουν εγγυήσεις που θα διασφαλίσουν την ελεύθερη άσκηση του δικαιώματος του συνέρχεσθαι. Είναι άλλωστε ατομικό δικαίωμα και συγχρόνως δικαίωμα πολιτικής συμμετοχής!». Τάδε έφη ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!» Νίκος Μοίραλης σχετικά με τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας του νομοσχεδίου που καταργεί το ελεύθερο δικαίωμα των λαϊκών συναθροίσεων και διαδηλώσεων. Και αμέσως μετά, βρήκε την ευκαιρία να πετάξει την μπηχτή του στη δημοτική αρχή σχετικά με το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.«Τα συνταγματικά δικαιώματα δεν πρέπει όμως να τα θυμόμαστε και να τα χρησιμοποιούμε αλά καρτ διότι δίνουμε αφορμές και άλλοθι στις εκάστοτε κυβερνήσεις να τα καταπατούν», συνέχισε.

«Η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης» του Δημάρχου Πελετίδη έχει την ευθύνη για την παραβίαση των δημοκρατικών δικαιωμάτων της πλειοψηφίας των σωματείων και των εργαζομένων στο Εργατικό κέντρο της Πάτρας. Με την συμμετοχή τους στην κατάληψη νομιμοποίησαν την παραδιοίκηση του εργατικού κέντρου που μέχρι σήμερα έχει μπαστακωθεί στο κτίριο και παριστάνει πως διοικεί κατά παράβαση δικαστικών αποφάσεων που την έχουν κρίνει ως παράνομη».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιαλτικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι προβλέψεις από την ερευνητική ομάδα HERACLES και το ΑΠΘ για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας προτείνοντας συγκεκριμένα μέτρα, προκ . . .
LIFE STYLE

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία χαλαρώνει και γεμίζει τις… μπαταρίες της επιστρέψει ξανά στα τηλεοπτικά πλατό του Mega. Η γνωστή δημοσιογρ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O υφυπουργός  Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, υπέγραψε την απόφαση  με την οποία καθορίζονται οι λεπτομέρειες εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 18 του ν. 4714/2020 για τη μείω . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 203 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, σήμερα Κυριακή. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η επιβεβαίωση της σημαντικής ερευνητικής παραγωγής που πραγματοποιείται στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ακόμη και στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας, αποτυπώνεται στα στοιχεία της βά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξαναχτύπησε ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, καθώς με αφορμή την υποχρεωτική χρήση μάσκας στους περισσότερους κλειστούς χώρους, χαρακτηρίζει τη μάσκα ως «εργαλείο του διαβόλου» και προτρέπει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνωστισμός το Σάββατο το βράδυ σε νυχτερινό κατάστημα στην Πάτρα.  Όπως φαίνεται και από την χαρακτηριστική φωτογραφία δεκάδες νέες και νέοι διασκέδαζαν στο συγκεκριμένο κατάστημα, δίχως μέτρα προστα
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search