Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ο Νίκος Μοίραλης κατά της δημοτικής αρχής για το Εργατικό Κέντρο

«Κανένα δικαίωμα δεν είναι «υπέρτερο» των άλλων και πρέπει να υπάρχουν εγγυήσεις που θα διασφαλίσουν την ελεύθερη άσκηση του δικαιώματος του συνέρχεσθαι. Είναι άλλωστε ατομικό δικαίωμα και συγχρόνως δικαίωμα πολιτικής συμμετοχής!». Τάδε έφη ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!» Νίκος Μοίραλης σχετικά με τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας του νομοσχεδίου που καταργεί το ελεύθερο δικαίωμα των λαϊκών συναθροίσεων και διαδηλώσεων. Και αμέσως μετά, βρήκε την ευκαιρία να πετάξει την μπηχτή του στη δημοτική αρχή σχετικά με το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.«Τα συνταγματικά δικαιώματα δεν πρέπει όμως να τα θυμόμαστε και να τα χρησιμοποιούμε αλά καρτ διότι δίνουμε αφορμές και άλλοθι στις εκάστοτε κυβερνήσεις να τα καταπατούν», συνέχισε.

«Η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης» του Δημάρχου Πελετίδη έχει την ευθύνη για την παραβίαση των δημοκρατικών δικαιωμάτων της πλειοψηφίας των σωματείων και των εργαζομένων στο Εργατικό κέντρο της Πάτρας. Με την συμμετοχή τους στην κατάληψη νομιμοποίησαν την παραδιοίκηση του εργατικού κέντρου που μέχρι σήμερα έχει μπαστακωθεί στο κτίριο και παριστάνει πως διοικεί κατά παράβαση δικαστικών αποφάσεων που την έχουν κρίνει ως παράνομη».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι, ανάμεσά τους 7 παιδιά, σκοτώθηκαν και 16 τραυματίστηκαν (12 παιδιά και 4 ενήλικες) και νοσηλεύονται από την επίθεση που εξαπέλυσαν σήμερα το πρωί δύο ένοπλ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από ρουκέτες που έπληξαν απόψε την περιοχή του Τελ Αβίβ, ανακοίνωσε η υπηρεσία ασθενοφόρων του Ισράηλ. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων της κρατικής επιδότησης των πρώτων υλών για τις επιχειρήσεις εστίασης θα ανοίξει την Παρασκευή 14 Μαΐου. . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Με το βραβείο «Ελευθερίας των ΜΜΕ» των εκδόσεων «Weimer» τιμήθηκε σήμερα ως «γεφυροποιός» ο Καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να εκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

             Στίς 10 Μαΐου ἡ Ἀχαΐα, μέ πρώτη τήν Ἀποστολική πόλη τῶν Πατρῶν ἑορτάζει τήν ἐπέτειο τῆς Μετακομιδῆς τοῦ ἱεροῦ Λειψάνου τοῦ Ἁγίου Νικολάου( τήν διέλευση ἀπό τήν Ἀχαΐα πρός τήν Δύση). Ἐπί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένα γόνιμο διάλογο είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνας Ζαΐμης με τον  Γενικό Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τη  Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου υλοποιούν Διαδικτυακή Ημερίδα την Τετάρτη 12 Μαΐου και ώρα 15:00, προκειμένου να παρουσιαστούν και να συζητηθ
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search