Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θέμα ημερών τα νέα δρομολόγια από το Αίγιο προς την Φωκίδα

Θέμα ημερών είναι πλέον η επανέναρξη δρομολογίων του φεριμπότ «Παναγιά Τρυπητή», από το Αίγιο προς για τον Αγιο Νικόλαο Φωκίδας και αντίστροφα, κάτι που τοποθετείται χρονικά, αμέσως μετά από ένα καθοριστικό (να και τυπικό) έλεγχο του πλοίου και σίγουρα μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Έγινε η επιθεώρηση του Φ/Β, από ειδικό κλιμάκιο του υπουργείου Ναυτιλίας, που ήταν επιτυχής και οι γειτονικοί δήμοι σε Αίγιο και Δωρίδα προσπαθούν να ενεργοποιήσουν δημόσιους φορείς και επιχειρηματίες, οι οποίοι καλούνται μέσω διαφημιστικής τους προβολής εντός του πλοίου να ενισχύσουν οικονομικά τη γραμμή, πετυχαίνοντας την απαραίτητη βιωσιμότητα και τη μονιμότητα των δρομολογίων στον Κορινθιακό.

Ηδη, υπάρχουν πληροφορίες  ότι οι δύο δήμοι και οι Περιφέρειες Δυτικής και Στερεάς Ελλάδας, η ΔΗΚΕΠΑ κ.ά. έχουν διαθέσει χορηγικά από 5.000 ευρώ για να προβάλλουν δράσεις, τοπία κ.ά.

Ο πρόεδρος του ΔΛΤ Βασίλης Χριστόπουλος, δηλώνει αισιόδοξος ότι «σε λίγες μέρες η γραμμή θ' αρχίζει να λειτουργεί» και καλεί όλους να κάνουν ότι μπορούν για να καθιερωθεί, αφού όπως πιστεύει, «αν κάτι συμβεί και κολλήσει, τότε θα χαθεί για πάντα».

Ο εκ των μετόχων της ιδιοκτήτριας εταιρίας του Φ/Β «Παναγιά Τρυπητή» Κώστας Τρογιάννος,  » δείχνει να ελπίζει σε έμπρακτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και των δήμων. «Το ρίσκο που αναλαμβάνουμε είναι πολύ μεγάλο. Αν είναι να ξεκινήσει η γραμμή και να μπαίνουμε μέσα, δεν έχει νόημα. Εφόσον όλα πάνε καλά, αυτή την εβδομάδα θ' ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες για τα δρομολόγια.

πηγή: Πελοπόννησος.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ερχόμενη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής, ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας Κοινοβουλευτικής περιόδου, στην οποί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν θα περάσει η άθλια κυβερνητική επιχείρηση επιβολής «εξ αποστάσεως εκπαίδευσης» σε υπό κατάληψη σχολεία. Δε θα γίνουμε ο βούρδουλας και το μακρύ χέρι της κυβέρνησης ενάντια στο . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στην παραλαβή ενός νέου απορριμματοφόρου οχήματος τύπου πρέσας, χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων, προχώρησε την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2020 η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η πολιτεία έχει τη συνταγματική, αλλά πάνω απ' όλα ηθική, υποχρέωση να λάβει τα αναγκαία μέτρα για να προστατεύσει αποτελεσματικά τη δημόσια υγεία από την απειλή της πανδημίας. Και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν θα περάσει η άθλια κυβερνητική επιχείρηση επιβολής «εξ αποστάσεως εκπαίδευσης» σε υπό κατάληψη σχολεία. Δε θα γίνουμε ο βούρδουλας και το μακρύ χέρι της κυβέρνησης ενάντια στους αγωνιζόμενους μαθ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προβληματισμό και ανησυχία προκαλεί σε όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο της Δικαιοσύνης στην Πάτρα η επαναλειτουργία των Δικαστηρίων, μετά το διήμερο "λουκέτο" λόγω κρούσματος κορονοϊού σε δικηγόρο.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας γάμος στην Πάτρα ακυρώθηκε κυριολεκτικά στο παρά πέντε εξαιτίας θετικού κρούσματος κορωνοϊού. Ο γάμος ήταν να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο σε ναό της Πάτρας, όμως αναβλήθηκε, καθώς η αδελφή της
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search