Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τουρισμός: Αύξηση των κρατήσεων σε Πάτρα και Αχαϊα από Έλληνες επισκέπτες

Αύξηση των κρατήσεων στα ξενοδοχεία της Αχαΐας για τις μέρες του Αυγούστου καταγράφουν οι επαγγελματίες του κλάδου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει η πληρότητα των ξενοδοχείων της Πάτρας φτάνει το 40% με 45% τις ημέρες αυτές, ενώ στα ξενοδοχεία περιαστικά αυτής, στην Αιγιάλεια και στην Δυτική Αχαϊα κυμαίνεται μεταξύ του 70% και του 80%.

Η αύξηση αυτή έχει να κάνει αποκλειστικά με τον εσωτερικό τουρισμό και την ελληνική αγορά και όχι με τους ξένους επισκέπτες.  Ωστόσο, το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως για τις μέρες πριν από τον Δεκαπενταύγουστο και την εβδομάδα μετά από αυτόν.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι λόγω του κορωνοϊού και της ειδικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί οι ξενοδόχοι προχώρησαν σε πακέτα προσφορών με μειώσεις στις τιμές που ξεκινούν από το 10% και φτάνουν στο 20%.

Πάντως, η πτώση της κίνησης της φετινής τουριστικής σεζόν είναι δεδομένη και όπως όλα δείχνουν θα κυμανθεί ακόμα και στην περιοχή σε πάνω από το 50% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας Ματ Χάνκοκ ανακοίνωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση θα επιβάλει νέους περιορισμούς στη βορειοανατολική Αγγλία, απαγορεύοντας τις επαφές μεταξύ προσώπων που . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κριτική στο «Πρόγραμμα 100.000 νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας», των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών ασκεί με ανακοίνωσή της η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζα Ξενογι . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Η ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια της απομόνωσης εξαιτίας του κορονοϊού, είναι το αντικείμενο μιας πολύ ενδιαφέρουσας επιστημονικής έρευνας που διεξάγει το Κέντρο Μελετών Ασφ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ του δόγματος «όχι σε όλα» υιοθετούν μια διαστρεβλωμένη αντίληψη περί προοδευτικότητας αποδίδοντας τις εκάστοτε κοινωνικές επιταγές σε μία ύποπτη και ύπουλη προσπάθεια επι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η συνταγογράφηση για το εμβόλιο κατά της γρίπης και οι λίστες αναμονής στην Πάτρα, αλλά και γενικότερα στα φαρμακεία της Ελλάδος είναι μεγάλες. Όλοι θέλουν να κάνουν το εμβόλιο και από το πρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη ταλαιπωρία για κατοίκους του Αγίου Βασιλείου της Πάτρας οι οποίοι είδαν τους φόβους τους να γίνονται πραγματικότητα σήμερα Δευτέρα λόγω της έντονης νεροποντής. Οι αυλές των σπιτιών τους πλημμύ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάνω από 2.000 κλήσεις μοίρασε η Τροχαία τον Σεπτέμβριο προσπαθώντας να βάλει σε μία τάξη την αναρχία που χαρακτηρίζει τους δρόμους της Πάτρας και να μειώσει το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης. Μό
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search