Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Eπίσκεψη Αναγνωστοπούλου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας

                                                 

Η βουλευτής Αχαΐας και τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σία Αναγνωστοπούλου, επισκέφθηκε, χθες Δευτέρα 14.9, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας και ενημερώθηκε από την διευθύντρια , Αναστασία Κουμούση, για την πορεία των αρχαιολογικών έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.Η κ. Αναγνωστοπούλου εξέφρασε τη σταθερή και αμέριστη στήριξή της στο σημαντικό έργο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας καθώς και σε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην περαιτέρω πολιτιστική ανάδειξη του νομού.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το στρατόπεδο του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού Πάτρας (ΚΕΤΧ), όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή του ΚΕΤΧ ταξίαρχο Στυλιανό Καλαϊτζίδη  και τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου των Πολιτικών Υπαλλήλων του στρατοπέδου, κ. Απόστολο Κόγκα. Ενημερώθηκε για την κατάσταση και το έργο του Κέντρου, συζήτησαν για τα θέματα της εκπαιδευτικής διαδικασίας αλλά και τις ελλείψεις σε προσωπικό, καθώς το ΚΕΤΧ θα μπορούσε να συμβάλλει, έχοντας το ανάλογο προσωπικό, συνολικότερα στην αναβάθμιση της Τεχνικής Εκπαίδευσης.

Τέλος, μεγαλύτερο βάρος δόθηκε στο θέμα της συνέχισης αλλά και της επέκτασης της συνεργασίας μεταξύ του ΚΕΚ ΚΕΤΧ και του ΔΙΕΚ Πάτρας. Η κ. Αναγνωστοπούλου αναφέρθηκε στη σημασία αυτής της συνεργασίας καθώς αξιοποιείται στο μέγιστο το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΚΕΤΧ , ώστε να μην χαθεί ο πλούτος της εμπειρίας τους . Επεσήμανε δε πως είναι θεμελιώδες ζήτημα η αξιοποίηση των Δημοσίων Δομών ώστε να μην κατασπαταλείται δημόσιο χρήμα. Τέτοιες συνεργασίες πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για όλους.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση για την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία έκανε, μεταξύ άλλων, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την έξοδό του από την προεσευχή της Παρασκε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων, την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, ώρα 09:00, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση 1ης Τροποποίησης της από 01.08.2023 . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα 112 εστάλη στους κατοίκους της Χαλκιδικής, της Θεσσαλίας, της Μαγνησίας, της Λέσβου, των Σποράδων και της Βόρειας Εύβοιας, ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων, την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, ώρα 09:00, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση 1ης Τροποποίησης της από 01.08.2023 (ΑΔΑ 6ΨΝΝΟΚΩΞ-ΡΣΘ)
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και εφεξής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ 0794) της ΔΕ Ρίου του  Δήμου Πατρέων θα λειτουργεί  και απόγευμα με ωράριο Υπηρεσί
Image
Image

Search