Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Απολύμανση στο 2ο Λύκειο - Προληπτικά σε καραντίνα μαθητές

Νέο: Έξι σχολεία σε όλη την Ελλάδα, το ένα στην Αττική, κλείνουν λόγω κορονοϊού. Στο έκτο, που βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας, θα κλείσει μόνο ένα τμήμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Νεότερα: Αποχώρησαν πριν το μεσημέρι από Λύκειο της Πάτρας μαθητές μαθήτριες και εκπαιδευτικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες , η αποχώρηση οφείλεται σε προληπτικούς λόγους δεδομένου οτι στο  συγκεκριμένο σχολείο υπηρετεί ο καθηγητής σύζυγος της διοικητικής υπαλλήλου η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Όπως έχει γίνει γνωστό τόσο ο καθηγητής σύζυγος όσο και ο γιός της έχουν υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού και αναμένονται τα αποτελέσματα και έως ότου γίνουν γνωστά στο σχολικό συγκρότημα θα εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.

Νεό: Στο 2ο Λύκειο της Πάτρας γονείς και μαθητές είναι ανάστατοι. Μητέρα παιδιού, εργαζόμενη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, πήγε χθες στην κατάληψη για συμπαράσταση στο παιδί της και το μεσημέρι όταν επέστρεψε στο σπίτι της, της ανακοίνωσαν πως είναι θετική στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε κάνει το τεστ όπως προβλέπεται με την επιστροφή από την άδεια. Σύμφωνα με καταγγελίες, πριν πάρει το αποτέλεσμα, όχι μόνο πήγε στο σχολείο του παιδιού της, αλλά μετέφερε  και με το αυτοκίνητό της και συμμαθητές του παιδιού για να τα πάει στα σπίτια τους. Τα παιδιά συνέχισαν τις επαφές και τις δραστηριότητές τους, μερικά από τα οποία είχαν και αθλητικές δραστηριότητες. Τελικά το αποτέλεσμα για κορωνοϊό στην εργαζόμενη του νοσοκομείου, ήταν  θετικό και αμέσως ενημερώθηκαν οι οικογένειες των παιδιών αλλά και όλες οι επαφές της γυναίκας.  Από χθες οι μαθητές βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ κατά πληροφορίες, μερικοί έχουν κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό. 

Νεότερα: Άνοιξε το 2ο Λύκειο της Πάτρας και πραγματοποιείται απολύμανση καθώς χθες στο σχολείο που τελούσε υπό κατάληψη βρέθηκε μητέρα θετική στον ιό. 

Πρώτη Ενημέρωση : Ένταση αυτή την ώρα στο 2ο Λύκειο της Πάτρας , που από χθες τελεί υπό κατάληψη. Σύμφωνα με πληροφορίες η διεύθυνση του σχολείου απαιτεί από τους μαθητές να ανοίξουν την πύλη και να λειτουργήσει το σχολείο. Να θυμίσουμε πως από χθες οι μαθητές του 2ου, αλλά και του 5ου Λυκείου ξεκίνησαν κατάληψη για τους υπεράριθμους μαθητές στις τάξεις και για την μη χρήση μάσκας. Στο μεταξύ καταλήψεις ετοιμάζουν οι μαθητές και σε άλλα σχολικά συγκροτήματα

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.  Όλα έγιναν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταίια του πνοή άφησε  ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”. Ο  βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος είχε μιλήσει για την σοβαρότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανότατα προκλήθηκε από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το ό
Image
Image

Search