Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

 

 

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, (δυο άνδρες – μια γυναίκα), διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου για τα όπλα

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή της Βουπρασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι  σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι με μία  γεμιστήρα που περιείχε τέσσερις σφαίρες.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση

 

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οχτώ  μηνών για κλοπή.

 

 

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

 

 

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος  Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι χθες το βράδυ,  εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία αλλοδαπού άνδρα  και αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα. Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

 

Εξιχνίαση απάτης

 

 

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του  Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, απάτη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος  ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

 

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη απάτης σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Ειδικότερα, ο δράστης πριν από επτά μήνες επικοινώνησε τηλεφωνικά με παθόντα, ο οποίος πωλούσε μέσω διαδικτύου έναν ενισχυτή και συμφώνησαν στην αγοραπωλησία του. Ο δράστης παρέλαβε τον ενισχυτή, χωρίς έως σήμερα  να καταβάλλει το αντίτιμο στον παθόντα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν τον δράστη και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο και σε όχημά του, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και έναν ενισχυτή, ο οποίος αποδόθηκε στον παθόντα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του  δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη

 

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με ιδιοκτήτη επιχείρησης στο Αγρίνιο και με το πρόσχημα  αγοράς προϊόντων, αξίας (600) ευρώ ισχυρίστηκε ότι εκ παραδρομής κατέβαλε το ποσό των (6.600) ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του παθόντα, ζητώντας να του επιστρέψει την διαφορά. Ο επιχειρηματίας πείσθηκε από τους ισχυρισμούς του απατεώνα και κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό του τελευταίου το χρηματικό ποσό των (6.000) ευρώ, ως διαφορά.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέσω ανάρτησης του στα social media, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε στις χθεσινές καταγγελίες του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου. Με σημερινή του α . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, εξαιρετικά χαμηλά είναι τα ποσοστά των ψήφων που λαμβάνει ενόψει των ευρωεκλογών η προσκείμενη στην παράταξη Μακρόν λίστα της Βαλερί Αγιέρ στους νέο . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για «στοχευμένη επίθεση» στα Social Media εδώ και πολύ καιρό από τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο έκανε λόγο η δικηγόρος του Ανεξάρτητου πρώην βουλευτή των Σπαρτιατ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη  στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  (ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή) πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ο Αν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη  στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  (ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή) πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ο Αναπληρωτής Περιφερειά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγάλη αγάπη του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη είναι τα βιβλία. Δεν είναι τυχαίο που ασχολείται επαγγελματικά, εδώ και αρκετά χρόνια, με τις εκδόσεις συγγραμμάτων. Έτσι, ανταποκρίθηκε θετι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στην ομιλία του, κατά τη σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταξύ άλλων είπε τα εξής: Τις προηγούμενες ημέρες ήρθε στην επιφάνεια
Image
Image

Search