Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αντιδράσεις για ενδεχόμενο συγχώνευσης της Εφορίας Αιγίου με την Α΄ΔΟΥ Πάτρας

Έντονη ανησυχία επικρατεί μπροστά στο ενδεχόμενο η ΔΟΥ Αιγίου να καταργηθεί και να συγχωνευτεί με την Ά ΔΟΥ της Πάτρας. Αυτές είναι οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στην Αιγιάλεια και έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις από τους τοπικούς φορείς και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ΑΑΔΕ είναι πιθανό να μην καταργηθεί η Γ ΔΟΥ στην Πάτρα και να προχωρήσει η συγχώνευση της ΔΟΥ Αιγίου με την Ά ΔΟΥ Πατρών. Στην περίπτωση που αυτό το σενάριο υλοποιηθεί, θα υπάρχουν συνέπειες για το Αίγιο και την ευρύτερη περιοχή που εξυπηρετεί η Εφορεία.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας για το θέμα έχει πάρει ομόφωνη απόφασή που ζητά να μην καταργηθεί η Εφορία στο Αίγιο μια και θα έχει οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις.

Μάλιστα στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος έστειλε επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα ζητώντας την ενίσχυση της Εφορίας με προσωπικό.

Να αναφέρουμε ότι η υπηρεσία μάλιστα εξυπηρετεί τις περιοχές Αιγίου - Ακράτας - Καλαβρύτων - Κλειτορίας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ανάγκη να υπάρχει αποφασιστικότητα και απόλυτη συμμόρφωση με τα υγειονομικά μέτρα που προτείνουν οι ειδικοί ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το νέο κύμα της μετάδοσης του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων, ξεκίνησε και θα ολοκληρώσεις τις επόμενες ημέρες, τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στους εξωτερικούς χώρους των τριών νοσοκομείων της περιοχής μας, με έργα και συνθέ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αν με ρωτάτε, θα ήθελα να έχουμε και 5.000 ΜΕΘ. Οι ΜΕΘ όμως δεν είναι η λύση του ζητήματος θα πρέπει πρώτα απ' όλα να προφυλασσόμαστε εμείς οι ίδιοι ώστε να μη χρειάζεται να προσφε . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή στον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια έστειλε ο γραμμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, με την οποία γνωστοποιεί οτι οι βουλευτές-γιατροί του Κινήμα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων, ξεκίνησε και θα ολοκληρώσεις τις επόμενες ημέρες, τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στους εξωτερικούς χώρους των τριών νοσοκομείων της περιοχής μας, με έργα και συνθέσεις που δημιούργησα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Αμαλιάδας είχαν οι Δήμαρχοι Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γ. Λέντζας, Αμαλιάδας Γ. Λυμπέρης και Δυτικής Αχαΐας Σπ. Μυλωνάς.Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος του Γιαννιτσοχωρίου.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια νταλίκα που κατευθυνόταν από Πύργο προς Κυπαρισσία, εξετράπη
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search