Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό! "Έφυγε" χτυπημένη από καρκίνο, λίγες εβδομάδες αφού γέννησε

Σκληρή στάθηκε η μοίρα για την Μαρία Αγιάννη-Παντελακάκη, μια 39χρονη γυναίκα από το Αίγιο που λίγες εβδομάδες μετά τη γέννα του μωρού της, έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο.

 

Η ιστορία της συγκλονιστική: Από τη Μακεδονία απ'όπου καταγόταν, εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Αίγιο και ήταν πραγματικά ένα πρόσωπο "χαρά της ζωής", όπως λένε οι φίλοι της που θρηνούν το χαμό της. Ασχολήθηκε και με το θέατρο, μιας και ήταν μέλος της ομάδας της Θεατρικής Έκφρασης Αιγίου (Θ.Ε.Α.) με αξέχαστες ερμηνείες (στη φωτό από την παράσταση "Το σπίτι της Μπερνάλντα Άλμπα" του Φ.Γ.Λόρκα). Όλοι μιλούν για μια κοπέλα ζωντανή, χαρούμενη, υπέροχη φίλη και πάντα χαμογελαστή.

 

Μετά από τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες, η χαρά της μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο ήταν απερίγραπτη, όταν για τέταρτη φορά έμεινε έγκυος. Όμως, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και συγκεκριμένα στον 4ο μήνα κύησης, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Παρά τις αντιξοότητες κι ενώ ήδη είχε ξεκινήσει χημειοθεραπείες, κατάφερε τον περασμένο Ιούλιο και έφερε στον κόσμο το μονάκριβο αγοράκι της. Δυστυχώς όμως, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία και έτσι, πριν λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή.

 

Είναι από τις φορές που οι λέξεις αδυνατούν να περιγράψουν και να αποδώσουν τη θλίψη και τον πόνο. Υπέροχη Μαρία, όνειρα γλυκά...

 

Πηγή: filodimos.gr 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εισαγγελέας εφετών Λάρισας διαβίβασε στην εισαγγελία του Αρειου Πάγου, την μήνυση γονέα θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών προκειμένου να αποσταλεί στην Βουλή για να . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη και είναι σωρευτική. Η μοτοσυκλέτα δεν είχε κανένα περιθώριο ελιγμού. Το όχημα που οδηγούσε ο κατηγορούμενος έφραξε όλο το μήκος της λω . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης 5 ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην τέως εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας Μαρία Τατάκη, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτριου Καλλιάνου ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή ανακοίνωσε η διοίκηση του  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, το Π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. θα υπάρξει π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματο
Image
Image

Search