Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Γώγος: Γιατί φεύγει, ποιούς παίρνει μαζί του

Παρελθόν αποτελεί από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ο καθηγητής Λοιμιωξιολογίας, Χαράλαμπος Γώγος, καθώς υπέβαλε και επίσημα την παραίτηση του.

«Σου είχα δηλώσει εδώ και τέσσερις μήνες ότι μου είχαν γίνει δελεαστικές προτάσεις και το σκεφτόμουν. Το γεγονός ότι ήμουν μέλος της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων ∆ηµόσιας Υγείας και Μέλος της Οµάδας ∆ιαχείρισης Κρίσης του κορωνοϊού της Ε.Ε. και εκτιθέμην σχεδόν καθημερινά στα ΜΜΕ ιδιαίτερα μετά την αύξηση της επιδημικής καμπύλης, είχε σαν αποτέλεσμα να μου προταθεί από το «Μετροπόλιταν»,θέση Διευθυντού Κλινικής με Γραμματεία και μάλιστα να φέρω δύο βοηθούς της επιλογής μου και βέβαια με πολύ καλή αμοιβή», τόνισε σε συνεργάτη της στήλης.

Το τι ακριβώς έγειρε την παλάντζα, το αποδίδει στο κλίμα του τελευταίου μήνα στο ΠΓΝΠ. «Το θέμα με την πρώην Διοικήτρια Γιούλα Μαμή ήταν ένα ισχυρό πλήγμα που είχε διαμορφώσει ένα άσχημο κλίμα που με έκανε να σκεφτώ. Αν είχα εκλεγεί Πρόεδρος είναι αυτονόητο ότι δεν θα μπορούσα να τα παρατήσω.Με προβλημάτισε το γιατί δεν εξελέγην, αλλά μέχρι εκεί.Θεωρώ ότι μου άνοιξε το δρόμο και έκλεισα πίσω μου τις αμφιταλαντεύσεις. Η απόφαση έπρεπε να παρθεί τώρα που είχα αυτή την προσφορά. Τώρα ήταν μια ευκαιρία που ξέρω πως μπορεί να μην την είχα μετά την συνταξιοδότησή μου», εξήγησε στο συνεργάτη της στήλης.

gnomip.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ανάγκη να υπάρχει αποφασιστικότητα και απόλυτη συμμόρφωση με τα υγειονομικά μέτρα που προτείνουν οι ειδικοί ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το νέο κύμα της μετάδοσης του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων, ξεκίνησε και θα ολοκληρώσεις τις επόμενες ημέρες, τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στους εξωτερικούς χώρους των τριών νοσοκομείων της περιοχής μας, με έργα και συνθέ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αν με ρωτάτε, θα ήθελα να έχουμε και 5.000 ΜΕΘ. Οι ΜΕΘ όμως δεν είναι η λύση του ζητήματος θα πρέπει πρώτα απ' όλα να προφυλασσόμαστε εμείς οι ίδιοι ώστε να μη χρειάζεται να προσφε . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή στον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια έστειλε ο γραμμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, με την οποία γνωστοποιεί οτι οι βουλευτές-γιατροί του Κινήμα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων, ξεκίνησε και θα ολοκληρώσεις τις επόμενες ημέρες, τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στους εξωτερικούς χώρους των τριών νοσοκομείων της περιοχής μας, με έργα και συνθέσεις που δημιούργησα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Αμαλιάδας είχαν οι Δήμαρχοι Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γ. Λέντζας, Αμαλιάδας Γ. Λυμπέρης και Δυτικής Αχαΐας Σπ. Μυλωνάς.Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος του Γιαννιτσοχωρίου.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια νταλίκα που κατευθυνόταν από Πύργο προς Κυπαρισσία, εξετράπη
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search