Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποιεί τεστ στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας

Νεότερο : Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει φτάσει στα δικαστήρια της Πάτρας και προχωρά σε τέστ σε δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους.

Προηγούμενη Ανάρτηση: Προβληματισμό και ανησυχία προκαλεί σε όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο της Δικαιοσύνης στην Πάτρα η επαναλειτουργία των Δικαστηρίων, μετά το διήμερο "λουκέτο" λόγω κρούσματος κορονοϊού σε δικηγόρο.

Το γεγονός πως δεν έχει γίνει κανένα τεστ απο τον ΕΟΔΥ σε όσους ήλθαν σε επαφή μαζί του και δεν υπήρξε ιχνηλάτηση του κρούσματος, παρά μόνο στους οικείους του και στους συνεργάτες του και μάλιστα κατόπιν έντονων πιέσεων για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλοι στο χώρο των Δικαστηρίων που νοσούν και είναι ενδεχομένως ασυμπτωματικοί. 

Οπως υπογράμμιζαν δικηγόροι, ο συνάδελφός τους, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου, είχε έντονη επαγγελματική δραστηριότητα ερχόμενος σε επαφή καθημερινά με δεκάδες άτομα, εργαζόμενους στα δικαστήρια , αλλά και δικαστές.

Ωστόσο, ο ΕΟΔΥ φαίνεται πως δεν έχει στις προτεραιότητές του την ιχνηλάτηση επαφών και πέραν της τυπικής απολύμανσης που έγινε στο κτίριο δεν λήφθηκε κανένα άλλο μέτρο.

Μάλιστα σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θάνος Ζούπας σημείωσε την ανάγκη να ελεγχθούν, μέσω τεστ, όλοι οι εμπλεκόμενοι στον χώρο της Δικαιοσύνης, ώστε να αποφευχθεί διασπορά του ιού.

Πάντως μετά από πιέσεις του κ. Ζούπα προς τη διοίκηση του ΕΟΔΥ αύριο και ενώ θα είναι σε λειτουργία τα Δικαστήρια, κλιμάκιο θα μεταβεί στο χώρο για να κάνει περιορισμένο αριθμό τεστ  στο πλαίσιο ιχνηλάτησης!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε (ξανά) για τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής περί σύνταξης μελέτης για την ανάπλαση των σιντριβανιών της πόλης, αρκεί να μη αποτελούν μέρος τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίπου 3.800 κεραυνοί είχαν καταγραφεί στα νότια της χώρας, ιδίως στην Κρήτη, έως τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης, από το σύστημα ανίχνευσης ηλεκτρικών εκκενώσεων ZEUS του Εθνικο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς εξήγησε τον λόγο που οδήγησε στην αναστολή της απόφασης για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.   Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστα . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Τη μεγάλη σημασία της βιταμίνης Ε στην ομαλή ανάπτυξη του νευρικού συστήματος αναδεικνύει πρόσφατη αμερικανική έρευνα με τη συμμετοχή της Δρ Χρύσας Κιούση από το Κολέγιο Φαρμακευτι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε (ξανά) για τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής περί σύνταξης μελέτης για την ανάπλαση των σιντριβανιών της πόλης, αρκεί να μη αποτελούν μέρος της επικοινωνιακής τα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια έλαβαν χώρα σε Λύκειο της Πάτρας το πρωί της Τρίτης. Ομάδα μαθητών έβαλε φωτιά σε κάδο και μάλιστα πέταξε μέσα και εύφλεκτο υλικό ώστε η φλόγα να "φουντώσει" και στη συνέχεια έκοψαν και ένα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερες από 3.500 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σχετικά με την ελεύθερη και ανεμπόδιστη κίνηση των πεζών, έχει βεβαιώσει σε οδηγούς η Αστυνομία από τον περασμένο Φεβρουάριο έως και το
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search