Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο κορωνοϊός ανέβαλε γάμο στο παρά πέντε... λόγω κορωνοϊού

Ένας γάμος στην Πάτρα ακυρώθηκε κυριολεκτικά στο παρά πέντε εξαιτίας θετικού κρούσματος κορωνοϊού.

Ο γάμος ήταν να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο σε ναό της Πάτρας, όμως αναβλήθηκε, καθώς η αδελφή της νύφης εντοπίστηκε θετική σε τεστ που έγινε λίγες μέρες πριν από τη γαμήλια εκδήλωση.

Η αδελφή της νύφης είναι νοσηλεύτρια στο επάγγελμα που εργαζόταν μέχρι πρότινος στο νοσοκομείο της Ζακύνθου. Πριν από λίγο καιρό κατόρθωσε και πήρε μετάθεση σε ένα από τα δύο μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας.

Έχοντας ετοιμάσει τα χαρτιά της για το γραφειοκρατικό του όλου θέματος, πήγε σε δημόσια υπηρεσία της περιοχής για να ολοκληρώσει την μετάθεση.

Πριν από μερικές ώρες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dete.gr στο πλαίσιο του μοριακού τεστ που γίνεται σε όλους τους υγειονομικούς προτού ξεκινήσουν εργασία, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊο .

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία τόσο στην οικογένεια της, όσο και στους αρεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού (είχαν έρθει μάλιστα και από άλλα μέρη, εκτός Πατρών) που ήταν να παντρευτεί και ετοιμαζόταν για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του.

Ο γάμος αναβλήθηκε και είναι άγνωστο ακόμα το πότε θα γίνει, ενώ έχει ξεκινήσει ιχνηλάτηση των επαφών των στενών συγγενικών προσώπων της νοσηλεύτριας, αλλά και του γαμπρού που είναι να παντρευτεί την αδελφή της, καθώς είχαν ξεκινήσει τα προεόρτια, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Είναι άγνωστο μέχρι ώρας αν η κοπέλα κόλλησε τον κορωνοϊο ερχόμενη από την Ζάκυνθο ή στη δημόσια υπηρεσία που είχε ένα κρούσμα, την ίδια χρονική περίοδο κατά την οποία είχε περάσει εκείνη για να κάνει γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Τουλάχιστον το κρούσμα εντοπίστηκε στο παρά πέντε πριν τον γάμο. Σκεφτείτε να γινόταν ο γάμος και οι εμπλεκόμενοι να το μάθαιναν μετά. Θα ήταν σίγουρα μια νέα εστία για την περιοχή μας, με το σενάριο των μαζικών κρουσμάτων αρκετά πιθανό.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κατακόρυφη ήταν η αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας από τον Σεπτέμβρη… στον Οκτώβρη, πράγμα που επιβεβαιώνει τις προβλέψεις των ειδικών για ένα δύσκολο χειμώνα. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στην παρέμβασή του στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την έγκριση απευθείας αγοράς από το Δήμο Πατρέων ακινήτου, με . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Tι κι αν κάθε φορά η τοπική Αστυνομία κα η Αρχή Διαφάνειας εκδίδουν ανακοινώσεις για “λουκέτα” σε κλαμπ και καφετέριες. Στην Πάτρα αποδεικνύεται πως κάποιοι που προσέφυγαν στα Δικα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ολοκλήρωση του έργου και η απρόσκοπτη λειτουργία του προαστιακού σιδηροδρόμου από την Πάτρα έως την Κάτω Αχαΐα απασχόλησε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 26 Οκτω . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στην παρέμβασή του στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την έγκριση απευθείας αγοράς από το Δήμο Πατρέων ακινήτου, με συμμετοχή σε αναγκα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ολοκλήρωση του έργου και η απρόσκοπτη λειτουργία του προαστιακού σιδηροδρόμου από την Πάτρα έως την Κάτω Αχαΐα απασχόλησε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 μεταξύ το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Προσαρμοσμένες στις έκτακτες συνθήκες που επιβάλλει η τήρηση των υγειονομικών διατάξεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού είναι φέτος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οι εκδηλώσεις γ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search