Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο περιστατικό απάτης στην Πάτρα

Κι ενώ φάνηκε να είχε ... ηρεμήσει λίγο η κατάσταση στην Αχαΐα με τις απάτες, νέα μέθοδος "χτυπάει" συναγερμό στις αστυνομικές αρχές. 

 

To  νέο περιστατικό έλαβε χώρα στον Ψαθόπυργο. Το θύμα πείστηκε να επενδύσει σε εταιρία του εξωτερικού (Μεγάλη Βρετανία) από επιτήδειους που τον πλησίασαν λέγοντάς του, ότι εκπροσωπούν τη συγκεκριμένη εταιρία. Τον έπεισαν ότι πρόκειται για μεγάλη ευκαιρία, προκειμένου να επενδύσει τα χρήματά του στο εξωτερικό. Οι απατεώνες κατάφεραν, κατά τις ίδιες πληροφορίες, να πείσουν τον ανυποψίαστο πολίτη ο οποίος κατέθεσε 5.000 ευρώ κωδικό της υποτιθέμενης εταιρίας. Όταν όμως, θέλησε να μάθει την εξέλιξη, είδε προς έκπληξή του, ότι τα 5.000 ευρώ είχαν κάνει "φτερά" και ότι δεν επρόκειτο για επένδυση, αλλά για απάτη, γεγονός που τον οδήγησε στις αστυνομικές αρχές για την καταγγελία. Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. 

 

Οι απάτες, στη δυτική Ελλάδα, κυρίως ηλεκτρονικές όπως έχει γράψει προ ημερών το tempo24, έχουν λάβει επικίνδυνες διαστάσεις, ενώ η "λεία" των δραστών, φαίνεται να ξεπερνά τα 50.000 ευρώ! Οι μέθοδοι πολλοί. Οι απατεώνες, εμφανίζονται ως τεχνικοί υπολογιστών, ως υπάλληλοι της ΔΕΗ, ως γιατροί και άλλες περιπτώσεις. Η αστυνομία έχει συστήσει την προσοχή στους πολίτες, ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Τον «χάρτη» της Wall Street Journal, στον οποίο παρατίθενται τα 9 εμβόλια που συγκεντρώνουν πιθανότητες να περάσυν με επιτυχία τις δοκιμές και να τεθούν σε παραγωγή, παρουσίασε στο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κατακόρυφη ήταν η αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας από τον Σεπτέμβρη… στον Οκτώβρη, πράγμα που επιβεβαιώνει τις προβλέψεις των ειδικών για ένα δύσκολο χειμώνα. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στην παρέμβασή του στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την έγκριση απευθείας αγοράς από το Δήμο Πατρέων ακινήτου, με . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Tι κι αν κάθε φορά η τοπική Αστυνομία κα η Αρχή Διαφάνειας εκδίδουν ανακοινώσεις για “λουκέτα” σε κλαμπ και καφετέριες. Στην Πάτρα αποδεικνύεται πως κάποιοι που προσέφυγαν στα Δικα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στην παρέμβασή του στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την έγκριση απευθείας αγοράς από το Δήμο Πατρέων ακινήτου, με συμμετοχή σε αναγκα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ολοκλήρωση του έργου και η απρόσκοπτη λειτουργία του προαστιακού σιδηροδρόμου από την Πάτρα έως την Κάτω Αχαΐα απασχόλησε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 μεταξύ το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Προσαρμοσμένες στις έκτακτες συνθήκες που επιβάλλει η τήρηση των υγειονομικών διατάξεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού είναι φέτος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οι εκδηλώσεις γ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search