Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό από το Μαζαράκι Πηνείας

Σήμερα στις 11 το πρωί, στο νεκροταφείο του Σχιστού Αττικής, κηδεύεται ο άτυχος 25χρονος αστυνομικός Άγης Πετρόπουλος, ο οποίος έχασε τη ζωή του, όταν το όπλο του επίσης αστυνομικού αδελφού του, εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να τον τραυματίσει θανάσιμα!

Η οικογένεια του 25χρονου κατάγεται από το Μαζαράκι Πηνείας και από την Κυριακή οι κάτοικοι πενθούν για ένα δικό τους παιδί. Κάποιοι θα παραβρεθούν και στην κηδεία που τελείται σήμερα, ώστε να βρεθούν δίπλα στην οικογένεια που «χτυπήθηκε» σκληρά.

Ψυχολογικό ράκος είναι ο 21χρονος αδελφός του θύματος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.  Δύο αγαπημένα αδέλφια, που έμεναν μαζί με την οικογένειά τους στο Πέραμα, που εργάζονταν ακόμη και στις ίδιες υπηρεσίες στην Αστυνομία και που είχαν μετατεθεί σε άλλη υπηρεσία, πάλι  και οι δύο μαζί.

Όμως δεν πρόλαβαν αυτή την μετάθεση, με τον τραγικό «επίλογο» για το ένα από τα αδέλφια να δίνεται μέσα στο σπίτι τους, μπροστά στα μάτια του πατέρα τους, την ώρα που περιεργάζονταν ένα όπλο.

patrisnews.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο αυτό που συνέβη  στην Κοινότητα Μετοχίου του Δήμου Δυτ. Αχαϊας, όταν εμφανίστηκαν νοσηλευτές για την πραγματοποίηση τεστ κορωνοϊού και κάποιοι άρχισαν να τους πετούν δυνα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δείτε τη  γεωγραφική κατανομή των 1.747 κρουσμάτων covid-19. Στην Αχαΐα καταγράφηκαν  27 κρούσματα  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Πάτρα θα τιμήσει φέτος τον πολιούχο της Άγιο Ανδρέα με την ίδια ευλάβεια, αλλά ο καθένας στο δικό του σπίτι, χωρίς επισκέψεις, χωρίς συναναστροφές. Χρειαζόμαστε 100% συμμόρφωση . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θα κάνουμε διαφορετικά Χριστούγεννα φέτος. Πολύ - πολύ πιο περιορισμένα, με τις οικογένειες μας, με τους ανθρώπους που αγαπάμε, άντε ενδεχομένως μία οικογένεια ακόμα", τόνισε ο πρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο αυτό που συνέβη  στην Κοινότητα Μετοχίου του Δήμου Δυτ. Αχαϊας, όταν εμφανίστηκαν νοσηλευτές για την πραγματοποίηση τεστ κορωνοϊού και κάποιοι άρχισαν να τους πετούν δυναμιτάκια! Μάλιστα η
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Πάτρα θα τιμήσει φέτος τον πολιούχο της Άγιο Ανδρέα με την ίδια ευλάβεια, αλλά ο καθένας στο δικό του σπίτι, χωρίς επισκέψεις, χωρίς συναναστροφές. Χρειαζόμαστε 100% συμμόρφωση στα μέτρα, σύμπνοια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" , καθώς διαπιστώθηκε πως υπήρχε κρούσμα κορονοϊού σε ασθενή κλινικής. Συγκεκριμένα  εντοπίστηκε κρούσμα σε ασθενή της παθολογικής κλινικής. Ο ασθενής βρισκόταν
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search