Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: 13ο κρούσμα στον νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα

Ακόμα ένα κρούσμα σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας σε εργαζόμενο. Η ανησυχία είναι έντονη στο προσωπικό βλέποντας τα κρούσματα στο νοσοκομείο σε εργαζόμενους να φτάνουν τα 13 μέσα σε ένα διάστημα περίπου ενάμιση μήνα . 

Πρόκειται για μαία η οποία όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εργάζεται στην κλινική του νοσοκομείου αλλά σε άλλο τμήμα.

Συνολικά αυτή τη στιγμή νοσούν οκτώ άτομα από το προσωπικό του νοσοκομείου.

« Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα άτομα από το προσωπικό μολύνθηκαν από προσωπικές και κοινωνικές τους επαφές και όχι από ασθενείς. Επίσης σημαντικό είναι ότι και ασθενείς δεν προσβλήθηκαν από τον ιό εξαιτίας της επαφής του με άτομα από το προσωπικό του νοσοκομείου» εξηγεί  ο διοικητής του νοσοκομείου, Ηλίας Θεοδωρόπουλος.

Όπως αναφέρει ο αριθμός των κρουσμάτων είναι μικρός αλλά και αναμενόμενος. «Δε θα χαρακτήριζα την κατάσταση ως ανησυχητική. Αντίθετα θα έλεγα ότι βρισκόμαστε προς το παρόν σε ένα πολύ καλό επίπεδο» αναφέρει.

Να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας με κορωνοϊό τρία άτομα στην κλινική και ένα άτομo στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου θα μεταφερθεί κι ένας ακόμη ασθενής από το Άργος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο αυτό που συνέβη  στην Κοινότητα Μετοχίου του Δήμου Δυτ. Αχαϊας, όταν εμφανίστηκαν νοσηλευτές για την πραγματοποίηση τεστ κορωνοϊού και κάποιοι άρχισαν να τους πετούν δυνα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δείτε τη  γεωγραφική κατανομή των 1.747 κρουσμάτων covid-19. Στην Αχαΐα καταγράφηκαν  27 κρούσματα  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Πάτρα θα τιμήσει φέτος τον πολιούχο της Άγιο Ανδρέα με την ίδια ευλάβεια, αλλά ο καθένας στο δικό του σπίτι, χωρίς επισκέψεις, χωρίς συναναστροφές. Χρειαζόμαστε 100% συμμόρφωση . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θα κάνουμε διαφορετικά Χριστούγεννα φέτος. Πολύ - πολύ πιο περιορισμένα, με τις οικογένειες μας, με τους ανθρώπους που αγαπάμε, άντε ενδεχομένως μία οικογένεια ακόμα", τόνισε ο πρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο αυτό που συνέβη  στην Κοινότητα Μετοχίου του Δήμου Δυτ. Αχαϊας, όταν εμφανίστηκαν νοσηλευτές για την πραγματοποίηση τεστ κορωνοϊού και κάποιοι άρχισαν να τους πετούν δυναμιτάκια! Μάλιστα η
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Πάτρα θα τιμήσει φέτος τον πολιούχο της Άγιο Ανδρέα με την ίδια ευλάβεια, αλλά ο καθένας στο δικό του σπίτι, χωρίς επισκέψεις, χωρίς συναναστροφές. Χρειαζόμαστε 100% συμμόρφωση στα μέτρα, σύμπνοια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" , καθώς διαπιστώθηκε πως υπήρχε κρούσμα κορονοϊού σε ασθενή κλινικής. Συγκεκριμένα  εντοπίστηκε κρούσμα σε ασθενή της παθολογικής κλινικής. Ο ασθενής βρισκόταν
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search