Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Απλήρωτο το επικουρικό προσωπικό των νοσοκομείων που προσλήφθηκε για τον κορωνοϊό

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο επικουρικό προσωπικό των δύο μεγάλων νοσοκομείων της Πάτρας, που έχει προσληφθεί για να ενισχύσει την προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας στα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, όπως ανέφεραν εργαζόμενοι  στο νοσοκομείο Ρίου, παρότι προσλήφθησαν για 2 χρόνια εντούτοις τους ανακοινώθηκε προ ημερών από τη διοίκηση πως δεν υπάρχουν κονδύλια για να πληρωθούν. Με αποτέλεσμα ενώ έπρεπε τα 94 άτομα του επικουρικού προσωπικού, που εργάζονται τα περισσότερα σε μάχιμες θέσεις κατά του κορονοϊού, να είχαν πληρωθεί τον μισθό τους στις 13 Νοεμβρίου να παραμένουν απλήρωτοι. 

Μάλιστα όπως τους γνωστοποιήθηκε προκειμένου να συνεχίσουν την εργασία τους θα πρέπει να υπογράψουν νέες συμβάσεις, ώστε να ενταχθούν σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, που εξεσφάλισε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ωστόσο, οι εργαζόμενοι διερωτώνται πως γίνεται να προσλαμβάνονται για διετία και σε 7 μήνες να μην υπάρχει κονδύλι για την μισθοδοσία τους, ενώ παράλληλα δεν γνωρίζουν καν το περιεχόμενο των νέων συμβάσεων.  

Αντίστοιχο ζήτημα έχει προκύψει και με το επικουρικό προσωπικό του νοσκομείου "Αγ. Ανδρέας". 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφοδος της Αστυνομίας στο δρόμο προς το παλιό Σανατόριο στην Ζάστοβα Πατρών αποκάλυψε κορονο-πάρτι που προγραμματιζόταν στο κτίριο Παρά το τσουχτερό κρύο, νεαρά άτομσ ετοιμάζονταν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία 44χρονη που νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας" και είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Πρόκειται για μία από τ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 237 νέα κρούσματα κορωνοϊού την τελευταία ημέρα στην Ελλάδα. Μεγάλη πτώση σημειώσουν τα ημερήσια περιστατικά στην Ελλάδα καθώς χθες καταγράφηκαν 510 μολύνσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετα τις έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται στα Καλάβρυτα, με απόφαση του Δημάρχου Θανάση Παπαδόπουλου θα ισχύσει: H διακοπή των μαθημάτων, για τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφοδος της Αστυνομίας στο δρόμο προς το παλιό Σανατόριο στην Ζάστοβα Πατρών αποκάλυψε κορονο-πάρτι που προγραμματιζόταν στο κτίριο Παρά το τσουχτερό κρύο, νεαρά άτομσ ετοιμάζονταν να συγκεντρωθούν στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία 44χρονη που νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας" και είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Πρόκειται για μία από τους ασθενείς που μολ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετα τις έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται στα Καλάβρυτα, με απόφαση του Δημάρχου Θανάση Παπαδόπουλου θα ισχύσει: H διακοπή των μαθημάτων, για τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021, σε ό
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search