Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Aπάντηση Μαρινάκη σε Μάρκου για την ίδρυση Νομικής

Απάντηση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη στον βουλευτή Αχαΐαςκ. Μάρκου

«Με λύπη μου είδα την ανακοίνωση του Βουλευτή Αχαΐας κ. Μάρκου, με την οποία με κατηγόρησε για κάτι που δεν είπα και μάλιστα με άκομψο και απαράδεκτο τρόπο.

Δύο είναι τα ενδεχόμενα: είτε δεν διάβασε καλά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», είτε το παραποίησε σκοπίμως.

Στην πρώτη περίπτωση, του συνιστώ να είναι πιο προσεκτικός.

Σε περίπτωση που ισχύει το δεύτερο ενδεχόμενο, είναι άκρως λυπηρό και ακόμα πιο καταδικαστέο.

Σε κάθε περίπτωση, του ζητώ να ανακαλέσει.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου για το θέμα της Νομικής Πάτρας, σε συνέντευξη που ήταν άσχετη με αυτό το θέμα, αλλά αφορούσε τις προτάσεις μας αναφορικά με μεταρρυθμίσεις για το σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, απάντησα επί λέξει: «Το θέμα αυτό ακολουθεί με την πρότασή μας για τα Πανεπιστήμια. Επίκειται. Φαντάζομαι πως θα υπάρξει ως προβληματισμός, αφού θα μιλήσουμε με την τοπική κοινωνία και ανθρώπους της Εκπαίδευσης».

Κοινώς, απάντησα ότι στην επόμενη καμπάνια μας, που θα αφορά την τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα συνομιλήσουμε με το σύνολο της ακαδημαϊκής κοινότητας και θα ακούσουμε κάθε προβληματισμό της. Αν μέσα στα θέματα είναι και της Νομικής, θα τους ακούσουμε και γι αυτό.

Αλήθεια κύριοι, από πότε απαγορεύεται να συζητάμε όσα ζητήματα μας θέτει η τοπική κοινωνία;

Από πότε ένας νέος άνθρωπος που ακούει τους συμπολίτες του και σέβεται την πολιτική του ιδιότητα «παριστάνει τον Υπουργό»;

Επισημαίνω, επίσης, ότι η συνάντησή μου με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστο Μπούρα πραγματοποιήθηκε στις 23 Οκτωβρίου και ουδεμία σχέση είχε το περιεχόμενό της με το ζήτημα της Νομικής, αλλά η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την πρωτοβουλία μας για το σύστημα εισαγωγής και τις προτάσεις μας για την ασφάλεια στους πανεπιστημιακούς χώρους.

Με λίγα λόγια, ένας βουλευτής παραποίησε δηλώσεις, «μετέτρεψε» μια συνέντευξη σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με πρύτανη, οι οποίες δεν έγιναν ποτέ και επετέθη με χαρακτηρισμούς για κάτι που δεν συνέβη.

Ο κατήφορος - δυστυχώς - δεν έχει τελειωμό για την αξιωματική αντιπολίτευση.

Όλοι οι πολίτες μαζί δίνουν τη μάχη της επιβίωσης και εκείνοι καιροφυλαχτούν επενδύοντας σε ενδεχόμενη αποτυχία και αναπαράγοντας ή δημιουργώντας fakenews.

Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να τους ακολουθήσουμε».

Παύλος Μαρινάκης, Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από 12 ευρώ εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει η πώληση του αρνιού και του κατσικιού στα κρεοπωλεία της Πάτρας, όταν οι κτηνοτρόφοι αναμένεται να τα πωλήσουν γύρω στα 8 με 8,5 ευρώ, διαφορ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ένωση Διαπραγματευτών Ελλάδας εξελέγη για πρώτη φορά η Πατρινή αντιστράτηγος ε.α., πολιτευτής της ΝΔ Αχαΐας Ευσταθία Γιαννιά, όπως κάνει γνωστό με ανάρτησή της στο facebook. . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει από την Πάτρα στις 25 Απριλίου του 2024, στο ταξίδι της προς το Παρίσι για την 33η Ολυμπιάδα. Κατά τη διέλευσή της, θα σταθεί τιμητικά στο σπίτι που γε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 2.20 τα ξημερώματα στο χωριό Νησί της Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Ένας 36χρονος που οδηγούσε Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του, το αυτοκίνητό του έπεσε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ένωση Διαπραγματευτών Ελλάδας εξελέγη για πρώτη φορά η Πατρινή αντιστράτηγος ε.α., πολιτευτής της ΝΔ Αχαΐας Ευσταθία Γιαννιά, όπως κάνει γνωστό με ανάρτησή της στο facebook. Η ίδια ευχαρίστησε α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Πάτρα υποδέχεται σήμερα στο Δηµαρχείο της, την Ολυµπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυµπιακών Αγώνων «PARIS 2024». Η Φλόγα αναµένεται να φθάσει στην Πάτρα µέσω της Γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, η οποία φέτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Φλωρίνης, Τμήμα της Πανεπιστημίου, Αχαϊκή
Image
Image

Search