Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αιγιώτες γιατροί εθελοντές στη μάχη κατά του κορονοϊού

Ο Δήμος Αιγιαλείας σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αιγίου, στο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοιού, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία και ασφάλεια των δημοτών μας και των εργαζομένων του Δήμου, πραγματοποιεί καθημερινά rapid test στους εργαζομένους του Δήμου και των Νομικών Προσώπων, τα αποτελέσματα των οποίων ενισχύουν τη θετική υγειονομική εικόνα της Κοινότητάς μας, καθώς στο σύνολό τους είναι αρνητικά.

Εν μέσω της πανδημίας και των συνεπειών της, τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου ιατροί-βιοπαθολόγοι, Θεόδωρος Αθανασόπουλος, Ελισσάβετ Λαμπαδάριου, Δημήτριος Μαρκόπουλος και Γεώργιος Τράκας, προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, σε έμπρακτη απόδειξη του υψηλού αισθήματος ατομικής και συλλογικής ευθύνης, που αυτές τις κρίσιμες ώρες καλούμαστε όλοι να επιδείξουμε.

Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της διάδοσης του COVID-19, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και συνεργαζόμαστε με τις αρμόδιες αρχές για τυχόν περαιτέρω ενέργειες, που ενδέχεται να απαιτηθούν, καθώς η υγεία και η ασφάλεια των δημοτών και των εργαζομένων αποτελούν για το Δήμο μας ύψιστη προτεραιότητα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (25/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το πολιτικό ντόμινο με τις «ορφανές» ψήφους των Σπαρτιατών μετά το «άκυρο» στη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις αντιπαραθέσεις μετα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για κάτι τέτοια βράδια τον πήρε, για κάτι τέτοια βράδια πήρε κι αυτός την απόφαση να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Κώστας Σλούκας έπ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 71ο λεπτό, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς. Το σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search