Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αίγιο: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία Παναγιώτη Χριστομόγλου

Νέο: Στο Αίγιο θα κηδευτεί σήμερα Τρίτη ο 48χρονος επιχειρηματίας Παναγιώτης Χριστομόγλου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ενώ βρισκόταν για άθληση στο στάδιο της Μυκόνου όπου διέμενε μόνιμα από το 2016. Ο Παναγιώτης Χριστομόγλου υπήρξε Ίκαρος της Πολεμικής Αεροπορίας, στην οποία εισήχθη με άριστα, ωστόσο τον κέρδισε ο χώρος της εστίασης με τον οποίο ασχολήθηκε επαγγελματικά αφότου παραιτήθηκε. Μάλιστα, είχε ιδιαίτερη αγάπη για την Μύκονο καθώς υπηρέτησε εκεί και ως μέλος της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο νησί στο χώρο της εστίασης και του real estate.

Πρώτη Ενημέρωση : Σαν κεραυνός έπεσε στην Πάτρα η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του γνωστού επιχειρηματία Παναγιώτη Χριστομόγλου, ο οποίος πέθανε το απόγευμα του Σαββάτου στην Μύκονο, όπου τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείτο επαγγελματικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας είναι νεκρός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Κέντρο Υγείας της Μυκόνου και κατέρρευσε όταν πήγε να κάνει τον καθιερωμένο απογευματινό του περίπατο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο γήπεδο του Κόρφου νωρίς το απόγευμα.

Μόλις έγινε αντιληπτό πως κατέρρευσε στο ταρτάν ο Παναγιώτης Χριστομόγλου, οι άνθρωποι του γηπέδου ειδοποίησαν  το ΕΚΑΒ να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες άμεσα ,αλλά δυστυχώς παρα τις προσπάθειες των διασωστών δεν κατόρθωσαν να τον επαναφέρουν Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατέληξε μάλλον από καρδιακό επεισόδιο. Ο Παναγιώτης Χριστομόγλου είχε δραστηροποιηθεί για πολλά χρόνια στην Πάτρα στο χώρο των καταστημάτων της εστίασης και της αναψυχής. Μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που λειτούργησε στην πόλη ήταν το Ιντεάλ.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 7π.μ. Θεία Λειτουργία εἰς τόν Ἱερόν Ναόν Παναγίας Ἀλεξιωτίσσης. Τιμή εἰς τόν Ἐθνομάρτυρα Ἱερέα Γεώργιο, τόν σφαγιασθέντα ὑπό τῶν Τούρκων ἐν ὣρᾳ τῆς Θείας Λειτουρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 2 το μεσημέρι στην οδό Ιωνίας στην Πάτρα. Δίκυκλο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το μηχανάκι να βρεθεί πάνω στο καπό του ΙΧ. Τραυματίστ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τι δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος κατά την άφιξή του στο Δήλεσι, όπου πραγματοποιεί κοινή επίσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε δομές τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 7π.μ. Θεία Λειτουργία εἰς τόν Ἱερόν Ναόν Παναγίας Ἀλεξιωτίσσης. Τιμή εἰς τόν Ἐθνομάρτυρα Ἱερέα Γεώργιο, τόν σφαγιασθέντα ὑπό τῶν Τούρκων ἐν ὣρᾳ τῆς Θείας Λειτουργίας, τήν Κυριακή τῶ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την ώρα επικρατεί έντασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί κ
Image
Image

Search