Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Β. Αϊβαλής: Μόνο ο ...Κεντέρης μπορούσε να μπει στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ-Αυτονομώ”

Το πρόγραμμα “Εξοικονομώ-Αυτονομώ” εξαντλήθηκε μέσα σε 23 λεπτ'α για την Ήπειρο! Στην Δυτική Ελλάδα ξεκινά στις 18 του μήνα, και αναμένεται να συμβεί το ίδιο.

Η ανάρτηση του προέδρου του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος Βασίλη Αιβαλή είναι ιδιαιτέρως καυστική!

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Μάλιστα…
Ο λόγος για το «Εξοικονομώ-Αυτονομώ»
Για το Υπουργείο….. «Απόλυτα επιτυχημένα ήταν όλα ….»!!!!!
Για τους πολίτες και μηχανικούς;;;
Σε 23’  λεπτά εξαντλήθηκε ο προϋπολογισμός της Ηπείρου.
Σε 1h 35’ λεπτά για τα νησιά του Ιονίου.
Για να καταχωρήσεις πρόταση συμπολίτη στο «Εξοικονομώ –Αυτονομώ» δεν πρέπει να είσαι μηχανικός πρέπει να είσαι…. ο “Κεντέρης” πληκτρολογίου, διαδικτύου κλπ.
Εμείς το είπαμε, το λέμε και το ξαναλέμε. Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!! Σε τέτοιας δημοφιλίας προγράμματα η χρονική προτεραιότητα είναι λάθος! Η λύση είναι αντικειμενικά κριτήρια και περιορισμένος χρόνος υποβολών.
Σε κάθε περίπτωση έτσι όπως είναι τα πράγματα... αφήστε ανοιχτές τις υποβολές για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, βάλτε τις υπόλοιπες αιτήσεις ως επιλαχούσες και ικανοποιήστε εντάσσοντας μέχρι εκεί που μπορείτε.
Σταματήστε να βάζετε αντιμέτωπους τους μηχανικούς με τους πολίτες καλύπτοντας την διαχρονική πολιτική σας στενοκεφαλιά!
Και δεν καταλαβαίνω…το κεντρικό ΤΕΕ τί κάνει συμφωνεί;;;
Η να βγάλουμε εδώ από την Δυτική Ελλάδα ανακοινώσεις για όλη την χώρα… μιας και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο γιατί τον έλεγχο των πληροφοριακών συστημάτων δεν τον έχουμε…αλλιώς ξέραμε τί θα κάναμε….

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού με τίτλο «Δημιουργική Ελλάδα: ενίσχυση του κινηματογραφικού, οπτικοακουστικού και δημιουργικού τομέα, . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Συχνά όταν αρχίζει μια γυναίκα να γυμνάζεται θέλει να δει αποτέλεσμα στο σώμα της όσο το δυνατόν συντομότερα. Ως ένα βαθμό αυτό συμβαίνει, καθώς η άσκηση μάς κάνει αμέσως να αισθαν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένας στους 2 Έλληνες δηλώνει δυσαρεστημένος από το δημόσιο αλλά και από το ιδιωτικό σύστημα Υγείας, όπως φαίνεται από τα ευρήματα της εταιρείας δημοσκοπήσεων GPO.  Πολίτες αλλά κα . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Το κοινοβούλιο του Τενεσί, υιοθέτησε πρόταση νόμου που προβλέπει ότι εκπαιδευτικοί, διευθυντές και άλλα μέλη του σχολικού προσωπικού θα έχουν το δικαίωμα να φέρουν ατομικό οπλισμό. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, το Π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου και του Αντιπεριφερειάρχη Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. θα υπάρξει π
Image
Image

Search