Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σωματείο Ιπποκράτης : Σε κλίμα αναστάτωσης και πάλι οι συναδέλφισσες της Παθολογικής

Νέα αναστάτωση στους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας μετά τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που παρουσιάστηκαν σε ασθενείς και συνοδούς . Η ανακοίνωση του σωματείου Εργαζομένων ο Ιπποκράτης : 

Μεγάλη η ανησυχία στο δυναμικό της Α' Παθολογικής του Νοσοκομείου μας, μετά τα 4 νέα κρούσματα κορωνοϊού, κρούσματα που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες σε ασθενείς και συνοδό, που ήταν επί αρκετές ημέρες στην συγκεκριμένη κλινική.

Αυτά τα νέα συμβάντα έχουν αναστατώσει τους εκεί Συναδέλφους μας, οι οποίοι ακόμη μια φορά βρίσκονται οργισμένοι και αγανακτισμένοι από τις διαδικασίες και τις πρακτικές που εφαρμόζονται στις αρκετές τέτοιες σχετικές περιπτώσεις που έχουν συμβεί στον συγκεκριμένο αυτό χώρο

Δεδομένου ότι 

η κλινική  ουδέποτε ανέστειλε την λειτουργία της, συνέχιζε και συνεχίζει και τώρα να λειτουργεί χωρίς καμία απολύμανση, χωρίς καμία  καραντίνα ούτε καν κανένα rapid test και σε κανέναν συνάδελφο και κανέναν ασθενή.

Αξίζει ακόμη μια φορά να επισημάνουμε τις τεράστιες ευθύνες των αρμοδίων για τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις που υπάρχουν, δεδομένου ότι ούτε περιορισμός ούτε έλεγχος του επισκεπτηρίου γίνεται, ούτε μια θερμομέτρηση στην είσοδο του 7οροφου, ούτε γιατροί κατ'  αποκλειστικότητα στα covid, ούτε συχνά rapid test στο προσωπικό και στους ιατρούς υπάρχουν κλπ άλλα που θα περιόριζαν τον όποιο κίνδυνο.

Όλοι ασχολούνται με τους εμβολιασμούς, ακόμη και οι αποδεκατισμένες λοιμώξεις που σαφώς δεν είναι στα καλύτερά τους με ευθύνη των Διοικούντων και όχι μόνον.

Δοθείσης της ευκαιρίας σας γνωρίζουμε ότι πέρα από τα προαναφερόμενα, ακόμη ένα νέο κρούσμα  παρουσιάστηκε στο δυναμικό μας, σε ιατρό όχι της προαναφερόμενης κλινικής, ένα περιστατικό που ανεβάζει τα κρούσματα στο δυναμικό μας στα 31 συνολικά μέχρι σήμερα.

Τέλος βρισκόμαστε εν αναμονή των test  που θα γίνουν την Τρίτη στο δυναμικό της παθολογικής στα πλαίσια των προαναφερόμενων συμβάντων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η έξοδος από την κρίση της πανδημίας είναι πια ορατή, αλλά το πόσο γρήγορα θα φτάσουμε εκεί, εξαρτάται από τα προσεκτικά βήματα τα οποία θα κάνουμε στην τελική ευθεία, γιατί έχουμε . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το ΔΣ της Π.Ε.Δ.Δ.Ε. στην τελευταία του συνεδρίαση συζήτησε και κατέληξε σε μια σειρά από επισημάνσεις που αφορούν την Κινητικότητα στους Ο.Τ.Α. Γνωρίζουμε όλοι ότι τα τελευταία χ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Την επιβολή περιοριστικών μέτρων από αύριο Τρίτη μέχρι και τις 8 Μαρτίου στον καταυλισμό Ρομά στον Ριγανόκαμπο του Δήμου Πατρέων, αποφάσισε η Πολιτική Προστασία . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος έως 1 MW προτίθεται να εγκαταστήσει στη Λακκόπετρα η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Δυμαίων (ΔΕΥΑΔ).   Για το σκοπό αυτό στη σημερινή (Δευτέρα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δια/Γ.Π. οικ. 12639/2021ΦΕΚ 793/Β/27-2-2021, οι Λαϊκές Αγορές οι οποίες ήταν σε αναστολή λειτουργίας για την ημέρα Σάββατο επαναλειτουργούν. Η Λαϊκή  Αγορά τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προγραμματισμένη συνάντηση στο Πανεπιστήμιο Πατρών, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος, με τον Πρύτανη κ. Χρήστο Μπούρα τη Δευτέρα 1η Μαρτί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Με διάβημά τους οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου και Σια Αναγνωστοπούλου τονίζουν: Τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα στα σωφρονιστικά καταστήματα ανά την χώρα αναδεικνύουν την κακή διαχείρ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search