Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κάτω Αχαία: Βουβός πόνος στην κηδεία της 8χρονης η Ειρήνης που έχασε τη μάχη με τη ζωή στο Μπέργκαμο

Μετά από αρκετές ημέρες, η σορός της 8χρονης Ειρήνης - που έχασε τη μάχη με τη ζωή στο Μπέρκαμο της Ιταλίας στις 4 Ιανουαρίου - έφτασε στην Κάτω Αχαΐα.

Το πρωί της Παρασκευής, οι γονείς της, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στο μικρό κοριτσάκι που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την καρδιά της.

Στις αρχές του χρόνου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, με τους γιατρούς να αποφασίζουν τη διακομιδή της στο Μπέργκαμο για μεταμόσχευση. Εκεί μεταφέρθηκε με C-130, με την ελπίδα να βρεθεί το μόσχευμα, ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάστασή της. Δυστυχώς, το κοριτσάκι δεν άντεξε και λίγες ώρες αφότου έφτασε στην Ιταλία εξέπνευσε.

Το πρωί της Παρασκευής, η σορός της έφθασε στο σπίτι της, στα «τσιγγάνικα» της Κάτω Αχαΐας, όπου ο θρήνος για το μικρό αγγελούδι έκανε ακόμα και τους πιο δυνατούς να λυγίσουν. Στο πένθος της οικογένειας συμμετείχαν με τον δικό τους τρόπο και οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, η διακριτική παρουσία των οποίων κρίθηκε αναγκαία για την αποφυγή τυχόν συγκέντρωσης υπεράριθμων ατόμων.

Ενστολοι, αλλά και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χρήστος Λαμπρόπουλος, προχώρησαν σε μια κίνηση που αποδεικνύει εμπράκτως για ακόμα μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο της τοπικής ΕΛΑΣ. Σεβόμενοι τις δύσκολες στιγμές που κλήθηκαν να διαχειριστούν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας και στο πλαίσιο της εφαρμογής των υγειονομικών μέτρων για τον covid -19 διένειμαν μάσκες - σε όσους δεν έφεραν - και εξέφρασαν την επιθυμία να «δουν» για τελευταία φορά το κορίτσι και να συμπαρασταθούν στους γονείς της, έστω για λίγα λεπτά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο κορονοϊός «χτύπησε» και την πόρτα του βουλευτή Β' Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μαρκόπουλος νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μια πολύ όμορφη έκπληξη μας επιφύλαξαν δύο Ζακυνθινόπουλα από το όρος «Σκοπός» της Ζακύνθου. Τα αδελφάκια Διονύσης Κόκλας και Ελένη Κόκλα στήθηκαν στο καλύτερο σημείο και με φόντο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του Δημάρχου Ερυμάνθου, Θεόδωρου Μπαρή ορίστηκε νέος χωρικός αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Τριταίας ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, Ηλίας Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος έχει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, μετά από πρόσκληση του Δικτύου Διαλόγου, Έρευνας  και Ανάλυσης για την Δημόσια Υγεία (ΔΙΔΕΑΔΥ), το οποίο απαρτίζεται από ακαδημα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μια πολύ όμορφη έκπληξη μας επιφύλαξαν δύο Ζακυνθινόπουλα από το όρος «Σκοπός» της Ζακύνθου. Τα αδελφάκια Διονύσης Κόκλας και Ελένη Κόκλα στήθηκαν στο καλύτερο σημείο και με φόντο την πόλη του νησιού,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του Δημάρχου Ερυμάνθου, Θεόδωρου Μπαρή ορίστηκε νέος χωρικός αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Τριταίας ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, Ηλίας Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος έχει μακρά ενασχόληση με
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, μετά από πρόσκληση του Δικτύου Διαλόγου, Έρευνας  και Ανάλυσης για την Δημόσια Υγεία (ΔΙΔΕΑΔΥ), το οποίο απαρτίζεται από ακαδημαϊκούς επιστήμονες δι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search