Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Α. Mαστοράκου: «Να αυξηθούν τα εμβόλια και τα κέντρα εμβολιασμού»

Δεν είναι ικανοποιημένη η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου με τους ρυθμούς που προχωράει η διαδικασία των εμβολιασμών στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και της Πάτρας. Σε δημόσια τοποθέτησή της εκτιμά ότι οι εμβολιασμοί πρέπει το ταχύτερο να αυξηθούν ώστε να προλάβουμε το νέο κορωνοίό, η εξάπλωση του οποίου δεν μπορεί να αποκλειστεί για την περιοχή μας το επόμενο διάστημα. Η ίδια μάλιστα σημειώνει ότι ο μεταλλαγμένος κορωνοϊός έχει μεγαλύτερη μεταδοτικότητα με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για το μέγεθος διασποράς του, με δεδομένο ότι η αγορά είναι ανοικτή. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η πίεση στο εθνικό σύστημα υγείας θα είναι μεγάλη. Η κ. Μαστοράκου επίσης θεωρεί ότι πρέπει να αυξηθούν τα εμβολιαστικά κέντρα , αλλά και να ξεκινήσουν να γίνονται εμβόλια σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα. Πάντως, σε ότι αφορά την περιοχή μας και το ενδεχόμενο κρουσμάτων του μεταλλαγμένου κορωνοίού, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την ύπαρξή του, αφού ο ρυθμός μεταδοτικότητάς τους είναι υψηλός.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ερώτηση προς τους Υπουργούς, Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη,  κατέθεσε η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπού . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έσβησε στα 78 της χρόνια, γυναίκα, η οποία έπασχε από κορονοϊό. Η ηλικιωμένη, μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης από χωριό της δυτικής Αχαΐας, στο κέντρο υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου λί . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

     Άρχισε χτες (3 Μαρτίου) στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας carnivalpatras.gr  η προβολή της τρίτης βιντεοσκοπημένης παράστασης της ενότητας «Ερασιτεχνικό Θέατρο» . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Tου Βασίλη Μπεκίρη * Η ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι από το προσεχές σχολικό έτος θα διδάσκεται το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα Ελληνικά σχολε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ερώτηση προς τους Υπουργούς, Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη,  κατέθεσε η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, για το στεγαστι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έσβησε στα 78 της χρόνια, γυναίκα, η οποία έπασχε από κορονοϊό. Η ηλικιωμένη, μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης από χωριό της δυτικής Αχαΐας, στο κέντρο υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Χθες, Τετάρτη 3 Μαρτίου
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search