Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Ακράτα επισκέφθηκε ο Φωκίωνας Ζαΐμης

Την περιοχή της Ακράτας επισκέφθηκε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης μαζί με τους συνεργάτες του και συναντήθηκαν με τοπικούς παράγοντες.

Αρχικά ο κ. Ζαΐμης ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργο Σακελλαρόπουλο, την ταμία Μαρία Οικονομοπούλου,  το μέλος του Δ.Σ. Γιάννη Ψαράκο, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αθανάσιο Στούμπο και τον Δημοτικό Σύμβουλο Πάνο Γιαννούλη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η Ακράτα και η Αιγείρα αλλά και τα αιτήματά τους. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τοπικές επιχειρήσεις προκειμένου να  συζητήσει με τους επαγγελματίες  και να ακούσει  τις προτάσεις τους. 

«Ο πρώην Δήμος Ακράτας εκτείνεται στα ορεινά από τα νερά της Στύγας έως και την θάλασσα και συμπεριλαμβάνει μια ποικιλία μικρομεσαίων αγροδιατροφικών και τουριστικών επιχειρήσεων (κυρίως) με μοναδική ποιότητα προϊόντων. Οι δυνατότητες της περιοχής είναι μεγάλες αλλά χρειάζεται σχεδιασμός, δουλειά και συνεργασία πολιτικών δυνάμεων. Από την πλευρά της η Περιφέρεια Δυτική Ελλάδος είναι ανοικτή σε κάθε ιδέα που αποσκοπεί στο οικονομικό και κοινωνικό συμφέρον», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.

Τέλος, ο κ. Ζαΐμης επισκέφθηκε τον εξαιρετικό τεχνίτη του ξύλου από την Ακράτα  Κωνσταντίνο Νικολάου, ο οποίος μέσα από παραδοσιακές τεχνικές δημιουργεί πάνω σε ρίζες ελιάς μοναδικά ξυλόγλυπτα με απίστευτες λεπτομέρειες «ζωντανεύοντας» στιγμές της ιστορίας μας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο της ενότητας «Τέχνη Θεάματα» του Πατρινού Καρναβαλιού 2021, η ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας έχει προγραμματίσει σειρά - ντοκιμαντέρ με τίτλο «Εγώ, ως καρναβάλι»Πρόκειται για ν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ισχύ τίθεται από αύριο Τρίτη 9 Μαρτίου οι νέες βεβαιώσεις μετακίνησης που πρέπει να χορηγήσουν οι επιχειρήσεις στους εργαζόμενους, οι οποίες θα έχουν ισχύ για 14 μέρεςΟι βεβαιώσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα 24ωρα μετά την επίθεση σε αστυνομικούς της Τροχαίας στην οδό 25ης Μαρτίου στην Πάτρα , έγινε ανάληψη της ευθύνης της επίθεσης από συλλογικότητες η οποία αναρτήθηκε στην σελίδα . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η κυβέρνηση της ΝΔ φέρει ακέραια την ευθύνη για τις σημερινές επιθέσεις αστυνομικών δυνάμεων σε βάρος κατοίκων της Νέας Σμύρνης, τόσο το μεσημέρι, όσο και το απόγευμα, ύστερα από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα 24ωρα μετά την επίθεση σε αστυνομικούς της Τροχαίας στην οδό 25ης Μαρτίου στην Πάτρα , έγινε ανάληψη της ευθύνης της επίθεσης από συλλογικότητες η οποία αναρτήθηκε στην σελίδα τους. Συγκεκριμένα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα θα περάσουν την πόρτα του ανακριτή οι 4 συλληφθέντες για το κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στην Πάτρα.Οι 4 άνδρες κρατούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, εκεί όπου το πρωί της Πέμπτης έγινε γν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Βουτιά , αλλά δικαιολογημένη μιας και τις Κυριακές δεν λειτουργούν όλα τα εργαστήρια, την Κυριακή στα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Αχαϊα όπου μετρήθηκαν μόλις 35, σε αντίθεση με τα τριψήφια νούμερα τω
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search