Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Η κατάσταση σε ΠΓΝΠ και στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας

Χωρίς φρένο προχωρά καθημερινά ο αριθμός των νοσηλευομένων στα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας. Η "μαύρη" Παρασκευή των 122 νέων κρουσμάτων φέρνει 124 νοσηλευόμενους σε Πανεπιστημιακό και "Άγιος Ανδρέας", για την 26η Φλεβάρη τη μέρα που η πανδημία στη χώρα μας συμπλήρωσε έναν χρόνο επέλασης. Η Αχαΐα, από τις πρώτες περιοχές που "χτυπήθηκε" τον Φλεβάρη του 2020, συνεχίζει να βρίσκεται στο βαθύ κόκκινο παρά το σκληρό lockdown των τόσων εβδομάδων.

"Συναγερμός" στις ΜΕΘ

Από τους 124 νοσηλευόμενους, οι 20 βρίσκονται στα κρεβάτια των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας σε Πανεπιστημιακό και "Άγιος Ανδρέας".

Από αυτούς 6 βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και 14 στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού.

Στις απλές κλινικές COVID νοσηλεύονται συνολικά 104 ασθενείς. 48 από αυτούς βρίσκονται στο "Άγιος Ανδρέας" και 56 στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Την ίδια ώρα συνεχίζει να ανησυχεί η κατάσταση στις Φυλακές του Αγίου Στεφάνου.

Το σωφρονιστικό κατάστημα "βράζει" στην κυριολεξία με 85 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε 2 πτέρυγες των φυλακών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ιδιαίτερα σημαντική αναδίφηση για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε ακόμα συλλήψεις και συνολικά εννέα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
Image
Image

Search