Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Καλάβρυτα: Έναρξη λειτουργίας του Χιονοδρομικού για προπόνηση ενεργών αθλητών

Έναρξη λειτουργίας του Χιονοδροµικό Κέντρο Καλαβρύτων, για προπόνηση ενεργών αθλητών όλων των ηλικιών, από σήμερα Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, µετά από συντονισµένες προσπάθειες και αρκετές διαβουλεύσεις που έχουν ξεκινήσει από αρχές Ιανουαρίου. Μετά από ένα χρόνο το Χιονοδρομικό θα δει… κόσμο έστω με τις εγκαταστάσεις να είναι σε απόλυτην ετοιμότητα.

Η λειτουργία θα συνεχιστεί για όλα τα εναποµείναντα σαββατοκύριακα, έως το τέλος της φετινής χιονοδροµικής περιόδου, η οποία θα καθοριστεί σε συνάρτηση µε την επάρκεια χιονιού στις πίστες. Σχετικά µε τη λειτουργία τις καθηµερινές, αυτή θα εξετάζεται και θα πραγµατοποιείται κατόπιν έγκαιρης εκδήλωσης ενδιαφέροντος (µια ηµέρα πριν) όλων των ενδιαφερόµενων συλλόγων, αθλητών και σωµατείων.

Πως θα λειτουργεί

Η προσέλευση θα ελέγχεται αυστηρά από την τοπική Αστυνοµία καθώς και από το προσωπικό του Χιονοδροµικού. ∆ικαίωµα χρήσης των αναβατήρων θα έχουν µόνο όσοι

αναφέρονται στη σχετική υπουργική απόφαση. Ολοι οι υπόλοιποι θα απαγορεύεται αυστηρά να χρησιµοποιήσουν τις εγκαταστάσεις του. Σε λειτουργία για τις ανάγκες προπόνησης θα βρίσκεται ο αναβατήρας «Αρτεµις» µε την πίστα «Ηλέκτρα» συνολικού µήκους 6.30 µ. Με τις πρώτες χιονοπτώσεις που θα ακολουθήσουν θα βρίσκεται σε ετοιµότητα και η πίστα «Ειρήνη» καθώς και ο αναβατήρας «∆άφνη» µε την πίστα «Αριάδνη». Ο αναβατήρας «Αχιλλέας» θα είναι ανοικτός 9 έως 10 για να εξυπηρετήσει τη µεταφορά αθλητών στην πάνω βάση του κέντρου. Ο αναβατήρας «Αρτεµις» από 9 έως 3. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ το άτοµο. «Είµαστε ιδιαίτερα χαρούµενοι που θα µπορέσουµε, έστω και µε αυτόν τον τρόπο, να συµβάλουµε στην µερική συνέχιση του αθλήµατος που όλοι υπηρετούµε αυτή την γεµάτη ιδιαιτερότητες χρονιά, µέσω της προπόνησης της νέας γενιάς χιονοδρόµων οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους µικρούς αθλητές µας, που θα επιφορτιστούν µε το βάρος της διάδοσης της χιονοδροµίας τα επόµενα χρόνια» δήλωσε ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Αλέξης Άγριος

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε 11 ερωτήσεις και απαντήσεις μπορείτε να κατατοπιστείτε πλήρως για τα self test: 1) Τι διαφορά έχουν τα self-test από τα rapid test? Υπογραμμίζεται ότι το self-test είναι ρινικ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To Eλληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο συμβάλλει στη γενικότερη συζήτηση για το επίκαιρο ζήτημα των πανδημιών στη δημόσια σφαίρα, μεταξύ άλλων και με τη συνδιοργάνωση μιας σειράς ενδιαφε . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την προτροπή να δούμε το θέμα του εμβολιασμού «σαν τείχος προστασίας», εξέφρασε σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Μάλιστα, τόνισε ότι «ιδιαίτερα εμείς οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των Λυκείων την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Απριλίου και την επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών στα θρανία, με βασική προϋπόθεση την διεξαγωγή των self . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινούν από τη Δευτέρα 12 Απριλίου τα τακτικά χειρουργεία στο νοσοκομείο Αγρινίου.Πρόκειται για τα τακτικά χειρουργεία που είχαν διακοπεί λόγω των προληπτικών μέτρων που ελήφθησαν τις προηγούμενες ημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αυξητική τάση παρουσιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο 1,5 μήνα η παρουσία των μεταναστών, στους χώρους των πρώην εργοστασίων της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα. Ο αριθμός τους από τα 140 με 150
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου. Σύμφωνα με πληροφορίες  ΙΧ παρέσυρε αγοράκι ηλικίας 11 ετών με αποτέλεσμα να το τραυματίσει ευτυχώς ελαφριά.  
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search