Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυτική Ελλάδα: Εντατικοποίηση των ελέγχων τις επόμενες ημέρες για το καρναβάλι

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Π.Ε. Αχαΐας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Εντατικοί έλεγχοι διενεργούνται καθημερινά σε όλες τις περιοχές της ΠΕ Αχαΐας από μικτά κλιμάκια Επιθεωρητών από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας (ΕΑΔ), το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ) και την Ελληνική Αστυνομία (ΕΑ), για τη διαπίστωση της τήρησης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι καθημερινοί έλεγχοι που πραγματοποιούν οι παραπάνω Υπηρεσίες στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των επιχειρήσεων και των πολιτών στην τήρηση των μέτρων που στοχεύουν στην προστασία της ατομικής υγείας και κατ΄ επέκταση της δημόσιας υγείας.

Τις τελευταίες ημέρες το πρόγραμμα των ελέγχων έχει αναθεωρηθεί λόγω των νέων μέτρων που ισχύουν για την περιοχή μας βάσει του επιπέδου επιδημιολογικής επιβάρυνσης, με εντατικούς ελέγχους δίνοντας έμφαση, στην τήρηση των κανόνων λειτουργίας των καταστημάτων που παραμένουν ανοικτά, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή συγχρωτισμού, την εφαρμογή του
υγειονομικού πρωτοκόλλου για την απολύμανση χώρων, τη χρήση μη ιατρικής μάσκας προστασίας από όλο το προσωπικό, την τήρηση των μέτρων για τις μετακινήσεις και λοιπές απαιτήσεις των σχετικών διατάξεων.

Οι έλεγχοι των μικτών κλιμακίων θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς ειδικά για τις επόμενες ημέρες που κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της Αποκριάς, με σκοπό την προστασία της υγείας των εργαζομένων και της δημόσιας υγείας, την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων για την προστασία των εργαζομένων και την παρακολούθηση της ορθής εφαρμογής των μέτρων για την αποτροπή καταστάσεων που ευνοούν τη διασπορά του SARS COV-2.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου λειτουργούν καθημερινά με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-6μμ), το Σάββατο με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-3μμ), και κάθ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Σημαντική αποκλιμάκωση της επιδημίας μέχρι το Πάσχα, που θα εξαρτηθεί όμως και από τη δική μας συμπεριφορά, εκτιμά ότι θα υπάρξει η καθηγήτρια Παιδιατρικής - Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 4.000 επιχειρήσεις έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση για να ενταχθούν στο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ 2. Όπως ανακοινωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας μέχρι χθες 4.160 μονα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

«Το θέμα του ανοίγματος των εμπορικών κέντρων θα τεθεί εκ νέου στην συνεδρίαση της επιτροπής την ερχόμενη εβδομάδα» σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αυξητική τάση παρουσιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο 1,5 μήνα η παρουσία των μεταναστών, στους χώρους των πρώην εργοστασίων της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα. Ο αριθμός τους από τα 140 με 150
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου. Σύμφωνα με πληροφορίες  ΙΧ παρέσυρε αγοράκι ηλικίας 11 ετών με αποτέλεσμα να το τραυματίσει ευτυχώς ελαφριά.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Είχε μετατρέψει το σπίτι του στην Πάτρα σε γυμναστήριο και προσέφερε υπηρεσίες άθλησης, παραβιάζοντας τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.  Ίσως να πίστευε πως με αυτόν τον τρόπο θ
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search