Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Έστησε γυμναστήριο στο ... σπίτι του -Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. και πρόστιμο 3.000 ευρώ

Είχε μετατρέψει το σπίτι του στην Πάτρα σε γυμναστήριο και προσέφερε υπηρεσίες άθλησης, παραβιάζοντας τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.  Ίσως να πίστευε πως με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να αποφύγει τον έλεγχο και όλα τα παρεπόμενα. Όμως φαίνεται πως "λογάριαζε χωρίς τον ξενοχόχο". Και αυτό γιατί οι πληροφορίες για τη λειτουργία του γυμναστηρίου σε ιδιωτικό χώρο έφθασαν γρήγορα στην Αστυνομία.

Έτσι οργανώθηκε επιχείρηση αστυνομικών στο σπίτι της οδού Κορυτσάς στην Πάτρα, όπου σε έφοδο των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως ήταν σε εξέλιξη η παροχή υπηρεσιών από τον ιδιοκτήτη σε δύο άτομα.

Όπως προβλέπεται του βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ από 300 ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι δύο αθλούμενοι που βρέθηκαν εντός του ιδιωτικού χώρου.

ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Πρόστιμο 3.000 ευρω βεβαιώθηκε και σε ιδιοκτήτη καφενείου που βρίσκεται σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Ερυμάνθου. Το καφενείο λειτουργούσε παρά τα μέτρα, με αποτέλσμα ο ιδιοκτήτης να κληθεί να πληρώσει τσουχτερό πρόστιμο, όπως επίσης και οι θαμώνες που βρέθηκαν εντός του καταστήματος

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Της κακομοίρας έγινε χθες το βράδυ στην Κ. Αχαϊα καθώς ο Σύλλογος των τσιγγάνων της περιοχής γιόρταζε τον προστάτη του Αγιο Ταξιάρχη. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  «Το 2019 στο αεροδρόμιο του Αράξου σημειώθηκαν 84.454 αφίξεις τουριστών. Το 2020, λόγω της πανδημίας οι αφίξεις ήταν μόλις 14.170 επισκέπτες. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε την οι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Ακταίο και τα Αραχωβίτικα επισκέφτηκαν το Σάββατο 15/5 ο επικεφαλής Νίκος Παπαδημάτος και μέλη της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» (συγκεκριμένα οι δημοτικοί σύμβουλοι Θόδωρος Ξυλιάς, . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μικρές επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες και φυσικά πρόσωπα έχουν τη δυνατότητα από την 1η Ιουνίου 2021 να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς τράπεζες, διαχειριστές δανείων, δημόσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  «Το 2019 στο αεροδρόμιο του Αράξου σημειώθηκαν 84.454 αφίξεις τουριστών. Το 2020, λόγω της πανδημίας οι αφίξεις ήταν μόλις 14.170 επισκέπτες. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε την οικονομική επίπτωση. Ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Ακταίο και τα Αραχωβίτικα επισκέφτηκαν το Σάββατο 15/5 ο επικεφαλής Νίκος Παπαδημάτος και μέλη της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» (συγκεκριμένα οι δημοτικοί σύμβουλοι Θόδωρος Ξυλιάς, Κώστας Σβόλης και Ν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγο μετά τις 02.00 τα μεσάνυχτα ένα ιστιοφόρο περίπου 15 μ. πιάνει φωτιά στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Λευκάδας.      Ο μοναδικός επιβαίνων εκπέμπει sos και αμέσως κινητοποιείται Λιμενικό και πυ
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search