Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δ.Ελλάδα: Λύγισε ο σύζυγος της 30χρονης εγκύου: Της φώναζα... Μαράκι πού είσαι;

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Αιτωλοακαρνανία από τον ξαφνικό θάνατο της 30χρονης εγκύου στην Κατούνα. Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Η Μαρία ήταν έγκυος στον έκτο μήνα, και “έσβησε” ξαφνικά. Την βρήκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού τους, ο σύζυγός της Βασίλης. Τα λόγια του ραγίζουν καρδιές. “Πήγα και της πήρα φαγητό, μια χαρά. Πήγα στις 8.30 για δουλειά, ήμασταν στο κρεβάτι μας ωραία, καλά. Η Μαρία είχε βάλει το ξυπνητήρι να χτυπά στις 10 για να παίρνει τα φάρμακα της εγκυμοσύνης. Γύρισα στις 2 το μεσημέρι από τη δουλειά και όπως μπήκα στο σπίτι, της φωνάζω ”Μαράκι πού είσαι;”. Και χτύπαγε το ξυπνητήρι, λέω γιατί χτυπάει τέτοια ώρα το ξυπνητήρι; Φώναζα, πήρα τηλέφωνο για να φωνάξουν ασθενοφόρο” , δήλωσε συντετριμμένος στο STAR. “Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από κάποια ώρα. Του σκοτωμού, δεν μπορώ να πω…Και από το ΕΚΑΒ έπεσαν όλοι πάνω στην κοπέλα για να τη σώσουν. Τους έβλεπα και δε μπορούσα να κάνω τίποτα” ανέφερε.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο ξαφνικός θάνατος της 30χρονης οφείλεται σε μαζική πνευμονική εμβολή. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Η θεία της Μαρίας καταγγέλλει ότι όταν την παρέλαβε το ασθενοφόρο την πήγε στην Αμφιλοχία και όχι στο Κέντρο Υγείας του χωριού. “Γιατί δεν υπάρχουν γιατροί εδώ την ώρα που τους θέλουμε; Ίσως να σωζόταν” είπε στο STAR.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας προγραμματίζει για αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου, στις 11το πρωί στον ΕΛΓΑ Πάτρας και στις 12 το μεσημέρι στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγί . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

"Η ειλικρινής σχέση που θέλουμε να έχουμε με τους συμπολίτες μας, θα είναι ο οδηγός μας και στο τέλος της θητείας μας, θα μας εμπιστευτούν ξανά." Αυτό επεσήμανε στην πρώτη του συνέ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

523 περιστατικά, τα περισσότερα αφορούσαν µέθη και πτώσεις Σε 523 ανήλθαν τα περιστατικά που κλήθηκαν να διαχειριστούν το τελευταίο τριήµερο του Πατρινού Καρναβαλιού οι ιατροί και . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει την πόλη του Αγίου Νικολάου της Κρήτης αφότου το ξέφρενο γλέντι του καρναβαλιού κατέληξε σε τραγωδία με τον θάνατο του 33χρονου Μανώλη από ναυτική φωτοβολ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας προγραμματίζει για αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου, στις 11το πρωί στον ΕΛΓΑ Πάτρας και στις 12 το μεσημέρι στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος Ντρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικρή ήταν η ποσότητα ναρκωτικών που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός άνδρα σε περιοχή του Αγρινίου, ωστόσο κατέσχεσαν παράνομα όπλα και ερευνούν αν εμπλέκεται σε άλλα αδικήματα. Συ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη Πάτρα Ενωμένη και ο επικεφαλής της Κώστας Σβόλης αναφέρουν:   Tο Πατρινό Καρναβάλι ολοκληρώθηκε για μια ακόμη χρονιά, με τη συμμετοχή χιλιάδων Καρναβαλιστών από
Image
Image

Search