Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σπ. Μυλωνάς: «Το 2021 ας είναι η χρονιά ανάκαμψης του τουρισμού»

 

«Το 2019 στο αεροδρόμιο του Αράξου σημειώθηκαν 84.454 αφίξεις τουριστών. Το 2020, λόγω της πανδημίας οι αφίξεις ήταν μόλις 14.170 επισκέπτες. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε την οικονομική επίπτωση. Οι αριθμοί μιλάνε μόνοι τους» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς και πρόσθεσε:

«Υποδεχθήκαμε ήδη τους πρώτους τουρίστες που ήλθαν για φέτος στον Άραξο. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή και ευχάριστη διαμονή στον τόπο μας. Ελπίζω και εύχομαι η φετινή σεζόν να εξελιχθεί ομαλά και να έχουμε μια πορεία σημαντικής ανάκαμψης του κλάδου. Ο τουριστικός τομέας παράγει εισόδημα και παρέχει απασχόληση, στοιχεία που είναι ιδιαίτερα κρίσιμα στο Δήμο μας. Ως Δήμος Δυτικής Αχαΐας στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον τουριστικό κλάδο και προσβλέπουμε στην περαιτέρω ανάπτυξή του αφού ο τόπος μας διαθέτει σημαντικά περιθώρια για να γίνει πόλος έλξης και προορισμός για ακόμα περισσότερους επισκέπτες», συνέχισε ο Σπύρος Μυλωνάς που κατέληξε ως εξής:

«Η εξέλιξη της φετινής τουριστικής σεζόν εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την πορεία της πανδημίας. Οι εμβολιασμοί και η τήρηση των υγειονομικών κανόνων αποκτούν τώρα μια επί πλέον διάσταση. Το μεγάλο στοίχημα για τη φετινή τουριστική σεζόν εξαρτάται, σε μεγάλο βαθμό, από όλους μας», ολοκλήρωσε τη δήλωσή ο Δήμαρχος.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Περιοχή Ζαρουχλεϊκων, Σάββατο 13 Απριλίου, απόγευμα. Μία παρέα μικρών παιδιών παίζουν στο δρόμο της γειτονιάς. Πρόκειται για τρία αδελφάκια που φαίνεται πως έχουν βάλει στόχο ένα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Πειραιά μια συμμορία, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από κοσμηματοπωλεία σε όλη τη χώρα. Οι Αστυνομικοί του Πειραιά πραγματοπο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θύμα απίστευτης απάτης έπεσε μια 50χρονη γυναίκα στην Πρέβεζα, η οποία πείστηκε να δώσει χρήματα και κοσμήματα συνολική αξίας 190.000 ευρώ για να της «λύσουν τα μάγια». Για το περ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 63χρονος που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 7χρονης ανιψιάς του, την οποία φέρεται επιπλέον να φωτογράφιζε. Ο κατηγορούμενος απ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών και αναπληρωτής Δημάρχου, Διονύσης Πλέσσας, υποδέχτηκε, την Τετάρτη 10 Απρίλη, στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας, μαθητές του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με το σύνθημα "Γίνε η αλλαγή που περιμένεις" και όχημα τη συνεργασία η Εθελοντική δράση Let's do it Greece απηύθυνε πανελλαδικά κάλεσμα σε Συλλόγους, Φορείς, Σχολεία και πολίτες για τον καθαρισμό τω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου θα πραγματοποιήσει συμβολική διαμαρτυρία με Φιλαρμονικές και συμμετοχή μεγάλου πλήθους δημοτών για τον νέο δικαστικό χάρτη και την υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Μεσολ
Image
Image

Search