Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα για κλοπές και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Σε ανακοίνωσή τους οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Αχαΐας και Ηλείας αναφέρουν τα εξής περιστατικά, που οδήγησαν σε συλλήψεις και αφορούν σε κλοπές και σε παραμέληση εποπτείας ανηλίκου:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή και απείθεια

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι αφαίρεσαν από αυτοκίνητο άνδρα, τον εμπρόσθιο τροχό με τα μπουλόνια και δύο ρόδες με τέσσερα μπουλόνια από έτερα οχήματα.

Σύλληψη δυο ημεδαπών για ρευματοκλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους, από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.

Σύλληψη δύο  ημεδαπών για κλοπή και σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος  ημεδαπής για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ενήλικος ημεδαπός άνδρας και ένας 14χρονος ανήλικος, διότι ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από αυτοκίνητο, ένα πορτοφόλι που περιείχε 125 ευρώ και έγγραφα.

Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από ημεδαπή γυναίκα που κινούταν πεζή, την τσάντα της, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, δυο τραπεζικές κάρτες και έγγραφα.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search