Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ζαΐμης: Η Περιφέρειά Δυτ.Ελλάδας έλκει διεθνείς διοργανώσεις και πολλές μορφές αθλητικού τουρισμού


«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στηρίζει  τον αθλητισμό και ειδικά μέσω των Δήμων και των ερασιτεχνικών σωματείων που έχουν νόμιμη ιδιοκτησία ή χρήση εγκαταστάσεων και το δείχνει μέσα από τη στήριξή της σε αθλητικές διοργανώσεις αλλά κυρίως και μέσα από το γενικότερο σχεδιασμό της στον οποίο προβλέπονται  κονδύλια για αθλητικές υποδομές, εγκαταστάσεις» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης,  μετά την τελετή λήξης και τις απονομές του «Lepanto Formula Kite Europeans 2022» αλλά και του συνεδρίου που προηγήθηκε στην Ναύπακτο με θέμα Αθλητικός Τουρισμός και Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη.
«Η εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν  οι Παγκόσμιες Ομοσπονδίες στην Περιφέρεια μας, είναι αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς και είναι μια εμπιστοσύνη που κερδίσαμε μετά από ένα μεγάλο αριθμό επιτυχημένων  αθλητικών διοργανώσεων υψηλών απαιτήσεων. Εμείς θέλουμε να ανεβάσουμε κι άλλο τον πήχη των δυνατοτήτων μας στις μεγάλες και διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις. Είμαστε κοντά με τις ομάδες, τους συλλόγους και γενικότερα τον αθλητισμό κόσμο για να καταγράφουμε τις ανάγκες και να γίνονται σωστά  οι μελέτες ώστε να προχωρούν ώριμα έργα»πρόσθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης.
Ακόμα, ο κ. Ζαϊμης αναφέρθηκε στη σημασία να στηριχθεί ο εναλλακτικός τουρισμός  καθώς η Δυτική Ελλάδα - όπως είπε -  είναι μια Περιφέρεια που μπορεί να στηρίξει πολλές μορφές εναλλακτικού τουρισμού, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου με σημαντικά οφέλη στην ανάπτυξή της.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστίνα Πετροπούλου, “ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ”, Μνήμη Συγγένεια Ταυτότητα στο Γκαλλιτσιανό της Καλαβρίας, Επίκεντρο, Θεσσαλονίκη 2023. Επειδή ακόμα και σήμερα πολλοί ίσως να έχ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Διαστάσεις λαμβάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα και στην Πάτρα η παραβατικότητα και η βία των ανηλίκων και η τοπική κοινωνία οφείλει να προσπαθήσει να ορθώσει  αναχώματα στο ανησ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαιρετίζει όλους τους σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας  για την Αντιπυρική Περίοδο 2024, ΚΑΛΕΙ τους ιδιοκτήτες και εκμεταλλευτές οικοπέδων να  φροντίσουν για τον καθαρισμό και την συντή
Image
Image

Search