Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος - Κριάρι τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα στην σπονδυλική στήλη

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα κριάρι τραυματίζει άνθρωπο, ωστόσο αξίζει να επισημάνουμε ένα περιστατικό που συνέβη χθες στον Πύργο για να επιστήσουμε την προσοχή προς όλους απέναντι στον κίνδυνο που πιθανά να διατρέξουν σε μια τέτοια περίπτωση. 

Όπως ανέφερε στο ilialive.gr συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας που τραυματίστηκε χθες και κατέληξε στο νοσοκομείο, σε περιοχή πέριξ της ηλειακής πρωτεύουσας, η άτυχη γυναίκα πήγε στο κτήμα που διατηρεί η οικογένεια για να μαζέψει πορτοκάλια. 

Στο κτήμα υπάρχουν λίγο πρόβατα και ανάμεσά τους ένα κριάρι.  

Το οποίο δεν είδε με καλό μάτι την παρουσία της γυναίκας και της επιτέθηκε από πίσω με αποτέλεσμα να την χτυπήσει σοβαρά στην σπονδυλική στήλη. Ευτυχώς για εκείνη το κριάρι δεν επιχείρησε άλλο χτύπημα, έτσι η γυναίκα γλίτωσε τα χειρότερα και κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια. 

Με πολύ προσοχή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου παραμένει στην ορθοπεδική κλινική, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σοβαρό τραύμα που έχει προκαλέσει στην σπονδυλική της στήλη το κριάρι. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα επεισόδιο μεταξύ δύο γιατρών, το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης, σε χώρο εντός του Νοσοκομείου Πύργου, εξετάζει τόσο το Α.Τ. Πύργου, όσο και η διοίκηση του Γ.Ν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας αποτελούμενη από την β΄ Αντιπρόεδρο Αργυρώ Χαϊκάλη, τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Μπαλάση και τα μέλη του ΔΣ Μαρία Θεοδοσοπού . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.  Όλα έγιναν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα επεισόδιο μεταξύ δύο γιατρών, το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης, σε χώρο εντός του Νοσοκομείου Πύργου, εξετάζει τόσο το Α.Τ. Πύργου, όσο και η διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας. Σύμφωνα μ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας αποτελούμενη από την β΄ Αντιπρόεδρο Αργυρώ Χαϊκάλη, τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Μπαλάση και τα μέλη του ΔΣ Μαρία Θεοδοσοπούλου και Γεώργιο Αποσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
Image
Image

Search