Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

Πάτρα - Δυτ.Ελλάδα

Ημερίδα για τα αιωρούμενα σωματίδια και τις επιπτώσεις στο κλίμα και την ποιότητα αέρα

Το Εργαστήριο Φυσικής της Ατμόσφαιρας, του Τμήματος Φυσικής, στο πλαίσιο  του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών: «Εφαρμογές της Φυσικής στην Ατμόσφαιρα και στην Ηλεκτρονική», με Ειδίκευση: «Εφαρμοσμένη Μετεωρολογία και Φυσική Περιβάλλοντος», διοργανώνει Ημερίδα για τα αιωρούμενα σωματίδια και τις επιπτώσεις στο κλίμα και την ποιότητα αέρα, στις 31 Μαρτίου 2023 και ώρες: 10:00-15:00, στην Αίθουσα I-12, Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών.

Η ημερίδα απευθύνεται σε τελειόφοιτους προπτυχιακούς φοιτητές, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες με ενδιαφέρον για τη φυσική και χημεία των αιωρούμενων σωματιδίων και τις σχετικές τεχνολογίες, επιπτώσεις και εφαρμογές.

Περισσότερα: https://www.upatras.gr/imerida-gia-ta-aioroumena-somatidia-kai-tis-epiptoseis-sto-klima-kai-tin-poiotita-aera-31-03-2023/


 

Follow Us

OXYGEN FM

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search