Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις 16 Ιουνίου η νέα επίσκεψη Βαρουφάκη στην Πάτρα

Η ανακοίνωση του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη»:
Θυμίζοντας στους πολίτες το μεγάλο κοινοβουλευτικό έργο του ΜέΡΑ25, αλλά και την δυναμική του παρουσία στην κοινωνία και τα κινήματα, το «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη» ρίχνεται με ενθουσιασμό στη μάχη της δεύτερης κάλπης θέτοντας στους πολίτες που υπερασπίστηκε επί τέσσερα χρόνια ένα απλό ερώτημα: «Θέλεις αυτή τη φωνή στη Βουλή; Είναι στο χέρι σου!»
Η επαναπροσέγγιση του ΜέΡΑ25 με ψηφοφόρους που δεν το ψήφισαν αλλά θέλουν αυτή τη φωνή στη Βουλή ξεκινά με ένα 4λεπτο βίντεο που υπενθυμίζει τα τέσσερα χρόνια δυναμικής πολιτικής και κοινωνικής παρουσίας του κόμματος εντός και εκτός της Βουλής, εστιάζοντας σε κάποιες από τις πιο σημαντικές κοινοβουλευτικές συνεισφορές του ΜέΡΑ25 κατά την τετραετία της «Μητσοτάκης Α.Ε». Μέσα από στιγμιότυπα από το Κανάλι της Βουλής, οι πολίτες θυμούνται ποια φωνή έλεγε από το βήμα της Βουλής «όσα μας κρύβουν», ποια φωνή μιλούσε «με αληθινούς αριθμούς», ποια φωνή «ξεσκέπαζε καρτέλ και ολιγάρχες, χωρίς να μετράει το πολιτικό κόστος» κοκ
Παράλληλα, ξεκινά πανελλαδικό οδοιπορικό του Γιάνη Βαρουφάκης που, μαζί με ανθρώπους της Αριστεράς που συστρατεύτηκαν μετά τις εκλογές της 21ης Μάη (π.χ. οι Καθηγητές Γιάννης Κουζής και Νίκος Θεοχαράκης) και βέβαια στελέχη και τ. βουλευτές (όπως η Σοφία Σακοράφα, ο Κλέων Γρηγοριάδης, ο Κρίτων Αρσένης κι η Μαρία Απατζίδη, ο Δημήτρης Στρατούλης, η Μαριάνα Τσίχλη, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, η Ηρώ Διώτη, ο Μάριος Διονέλης), θα συναντήσουν τους πολίτες στο πλαίσιο συζητήσεων και συγκεντρώσεων με στόχο τον διάλογο, όχι τον εντυπωσιασμό που πασχίζουν να φέρουν οι παραδοσιακοί προεκλογικοί μονόλογοι.
Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσονται τρεις θεματικές συζητήσεις με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων της Αριστεράς, της ακαδημαϊκής κοινότητας, των κινημάτων και της εργασίας:
– «Η Λυσσαλέα Επίθεση στη Μισθωτή Εργασία», Παρασκευή 09/06, στο Κεντρικό Εκλογικό Κέντρο, Οδός Κοραή
– «Κλιματική Κρίση και Ταξικός Πόλεμος», Δευτέρα 12/06, στην Κυψέλη
– «Τί Σοσιαλισμό θέλουμε;», Τετάρτη 14/06, στην Θεσσαλονίκη
Τέλος, σημεία-κλειδιά της προεκλογικής εκστρατείας περιοδείας θα αποτελέσουν οι συναντήσεις με τους πολίτες του Γραμματέα του ΜέΡΑ25:
– Ηράκλειο, Κρήτη, Τρίτη 13/06
– Πάτρα, Παρασκευή 16/06
– Αθήνα, Δευτέρα 19/06
– Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 22/06
– Νέα Σμύρνη, Παρασκευή 23/06
#stis25mera25

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός λειτουργίας την θα είναι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, όλες οι υπηρεσίες της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Πληροφοριακο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση σκύλων σε γυναίκα εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης, σε πάρκινγκ της οδού Μάντικα στη Ραφήνα. Όπως αναφέρει το irafina.gr, ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε ο Δήμος . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
Image
Image

Search