Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Πέταξε το πιστόλι στη...βάρκα-Πώς οι αστυνομικοί εξουδετέρωσαν και συνέλαβαν 32χρονο γνωστό της "νύχτας"

Ένας 32χρονος γνωστός στο  χώρο της νύχτας, συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην περιοχή της μαρίνας στην Πάτρα, έχοντας στην κατοχή του ένα πιστόλι τύπου glock. Η σύλληψή του ήταν επεισοδιακή μιας και ο 32χρονος που εκινείτο στη συγκεκριμένη περιοχή μόλις είδε τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης πέταξε το τσαντάκι που είχε στην κατοχή του και μέσα στο οποίο είχε το πιστόλι. 

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και κάλεσαν ενισχύσεις. Ύστερα από έρευνες που έγιναν στην περιοχή, εντόπισαν το τσαντάκι μέσα σε μία βάρκα. Το όπλο βρέθηκε ενώ εντοπίστηκε και μικροποσότητα χασίς.

Ο 32χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισσαγγελέα, ενώ να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται με όπλο

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Δ.Σ  του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ), σε ανακοίνωσή του αναφέρει: H 28η Απριλίου έχει καθιερωθεί από την Διεθνή Οργάνωση Εργασίας ως «Παγκ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελεύθερος με περιοριστικό όρο αφέθηκε μετά την απολογία του ο Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος χθες το μεσημέρι γρονθοκόπησε τον βουλευτή Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης εντός της . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Πάτρα υποδέχεται σήμερα στο Δηµαρχείο της, την Ολυµπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυµπιακών Αγώνων «PARIS 2024». Η Φλόγα αναµένεται να φθάσει στην Πάτρα µέσω της Γέφυρας Ρίου- Αν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας σημειώνονται  σήμερα Πέμπτη, ωστόσο, τις επόμενες ημέρες, ωστόσο, περιμένουμε γενικά καλές καιρικές συνθήκες, αρκετ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα επεισόδιο μεταξύ δύο γιατρών, το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης, σε χώρο εντός του Νοσοκομείου Πύργου, εξετάζει τόσο το Α.Τ. Πύργου, όσο και η διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας. Σύμφωνα μ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας αποτελούμενη από την β΄ Αντιπρόεδρο Αργυρώ Χαϊκάλη, τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Μπαλάση και τα μέλη του ΔΣ Μαρία Θεοδοσοπούλου και Γεώργιο Αποσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
Image
Image

Search