Τελειωμό δεν έχουν οι απάτες μέσω διαδικτύου με τους επιτήδειους να βρίσκουν διάφορους τρόπους ώστε να προσεγγίσουν τα θύματά τους.
Αυτή τη φορά μία 46χρονη Πατρινή έπεσε θύμα απάτης με «δόλωμα» την επιστροφή χρημάτων από τον ΔΕΔΗΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο ο οποίος της συστήθηκε ως υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ και την ενημέρωσε πως δικαιούται επιστροφή 280 ευρώ.
Στη συνέχεια στο μέσω της εφαρμογής viber, έλαβε στο κινητό της τηλέφωνο μήνυμα με σχετικό λινκ και επιβεβαιώσε τα στοιχεία της. Ακολούθως όμως διαπίστωσε πως 2.000 ευρώ είχαν εξαφανιστεί από τον τραπεζικό της λογαριασμό.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια Πατρών και σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου δράστη.
Επιτήδειοι εξαπάτησαν 46χρονη στην Πάτρα
