Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο οίκημα

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, σημειώθηκε για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου δίπλα υπήρχαν αρκετά σπίτια.

Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής αποφεύχθηκαν τα χειρότερα καθώς υπήρχε κίνδυνος εξάπλωσης της πυρκαγιάς.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχε άτομο μέσα στο εγκαταλελειμμένο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων έγινε γνωστό ότι σήμερα Τρίτη 21/05/2024  και αύριο Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της δωρεάν λεωφορειακής γραμμής, που εξυπηρετεί τους οδηγούς, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας ανακοίνωσε τα εξής: "Στηρίζει και συμμετέχει στην απεργία των δημοσίων υπαλλήλων, Τρίτη 21 Μαΐου, που συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στην κυβερνητική . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδική απεργια για σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ “ενάντια στην ακρίβεια και την οικονομική εξαθλίωση των εργαζομένων, από την πολιτική της Κυβέρνησης” και καλεί όλο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 22χρονος για κλοπές που πραγματοποίησε σε καταστήματα του Βόλου τον Νοέμβριο του 2023. Αντιθέτως οι γονείς του που ήταν συγκατηγορούμενοι για συνέργεια σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων έγινε γνωστό ότι σήμερα Τρίτη 21/05/2024  και αύριο Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της δωρεάν λεωφορειακής γραμμής, που εξυπηρετεί τους οδηγούς, από το πάρκινγκ «Γ.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας ανακοίνωσε τα εξής: "Στηρίζει και συμμετέχει στην απεργία των δημοσίων υπαλλήλων, Τρίτη 21 Μαΐου, που συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στην κυβερνητική, αντιλαϊκή πολιτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε δήλωση του, μετά την γνωστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων της Κυριακής, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής της παράταξης Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Βαγγέλης Καραχάλιος αναφ
Image
Image

Search