Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο ΕΑΠ ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κος Μάξιμος Σενετάκης

Σε ανακοίνωση του ΕΑΠ αναφέρεται:

Με μεγάλη χαρά και τιμή το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.), «φιλοξένησε» στις 11 Ιουνίου στο Αμφιθέατρό του την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής των Δράσεων στους Τομείς της Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΥΔΕ ΕΚ) του Υπουργείου Ανάπτυξης, η οποία πραγματοποίησε Ενημερωτική Εκδήλωση για τη Δράση Στρατηγικής Σημασίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» (ΕΣΠΑ 2021 – 2027).

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κος Μάξιμος Σενετάκης, όπου τον καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΕΑΠ, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, με αντίστοιχο χαιρετισμό.

Η συνάντηση αυτή αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για συζήτηση ως προς τις ακαδημαϊκές, ερευνητικές δραστηριότητες του ΕΑΠ και τις σύγχρονες τεχνολογίες, ενώ ταυτόχρονα δόθηκε η δυνατότητα ξενάγησης του Υφυπουργού στις εγκαταστάσεις και στους εργαστηριακούς χώρους του Ιδρύματος.

Follow Us

OXYGEN FM

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Ακραίες εξάρσεις θα παρουσιάσει ο καύσωνας το επόμενο διάστημα, με τις θερμοκρασίες να «σκαρφαλώνουν» πολύ πάνω από τους 40 βαθμούς. Σύμφωνα με ανάρτηση του μετεωρολόγου του Alpha . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συμπλοκή μεταξύ οργανωμένων οπαδών σημειώθηκε πριν λίγη ώρα έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου πρόκειται να διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας μεταξύ Παναθηναϊ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα μεταφερθούν τη Δευτέρα το πρωί για νεκροψία, οι σωροί των δύο πρώην συζύγων. Το σοκ από την γυναικοκτονία και την αυτοχειρία του δράστη έχει συγκλονίσει την τοπική κο . . .
LIFE STYLE

Έγκυος στο πρώτο της παιδί φαίνεται να είναι η Αλεξάνδρα Νίκα, σύμφωνα με το protothema.gr. Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, χωρίς ωστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα μεταφερθούν τη Δευτέρα το πρωί για νεκροψία, οι σωροί των δύο πρώην συζύγων. Το σοκ από την γυναικοκτονία και την αυτοχειρία του δράστη έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Ενα θρίλερ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Λεόντιο Αχαΐας, στα μέρη που δίδαξε και συνελήφθη ο Προστάτης της Πάτρας, Άγιος Ανδρέας, βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης. Η περιοχή ονομάζεται «πάτημα» του Αγίου Ανδρέου, αφού υπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρόγραμμα «ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ» επισκέφθηκαν ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και η Βουλεύτρια του Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών Αθηνά Λινού, στο πλαίσιο της ενημέ
Image
Image

Search