Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

Πάτρα - Δυτ.Ελλάδα

Φ. Ζαΐμης: "Τιμούμε τους Έλληνες που φέρουν με υπερηφάνεια το εθνόσημο - Στηρίζουμε την προσπάθειά τους με κάθε δυνατό τρόπο"

Η σημερινή εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, η οποία είναι η προστάτιδα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων τιμήθηκε με κάθε λαμπρότητα και στην Πάτρα. "Την 21η Νοεμβρίου, ημέρα της Παναγίας, δε γιορτάζουν μόνον οι Ένοπλες Δυνάμεις, γιορτάζει η Ελλάδα.

Τιμούμαι την  προσφορά  των στρατιωτών, υπαξιωματικων και αξιωματικών και το πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για την αφοσίωσή τους στην προστασία της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής ασφάλειας, δήλωσε ο Αντιπεριφεριάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης στο τέλος των επίσημων εκδηλώσεων στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών.  Στη συνέχεια ο κ. Ζαΐμης επισκέφθηκε το ΚΕΤΧ Πατρών, ανταλλαξε ευχές και ταυτόχρονα ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ανάγκες του δηλώνοντας παρών σε ό,τι χρειάζεται να γίνει για την αναβάθμισή του.

Follow Us

OXYGEN FM

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search